Kaaosteoria

blogi

Tervetuloa tutustumaan blogiini! Tarjoan sinulle vähintään kerran viikossa laadukasta materiaalia sijoittamisesta, omasta taloudesta ja lisäansioiden hankkimisesta. Matka tulee olemaan kuoppainen ja mutkikas, mutta suunta on onneksi selvillä – nostaa lukijoideni osaamista ja hyvinvointia taloudessa euro kerrallaan!

Miten tienata digitaalisella taiteella?

Miten tienata digitaalisella taiteella?

Nykyään on mahdollista tienata digitaalisella taiteella lukumattomilla tavoilla paikkariippumattomasti mistä vain. Tässä postauksessa saat tutustua mm. taideprintteihin, tarvepainatukseen ja freelancerin töihin!

Tuottoisimmat osinko-osakkeet 2023

Tuottoisimmat osinko-osakkeet 2023

Tuottoisimmat osinko-osakkeet 2023 antavat tuottoa mm. merenkulun ja rahoituksen sektoreilta. Tutustu tarkemmin näihin osinkokoneisiin postauksestani!

Sijoitusasunnon ostaminen - sijainnista rahoitukseen

Sijoitusasunnon ostaminen – sijainnista rahoitukseen

Sijoitusasunnon ostaminen onnistuu helpommin joidenkin perusasioiden hallinnalla; erityisesti asunnon sijainti, asunto, taloyhtiön kunto ja rahoitus on hyvä ottaa haltuun. Tutustu aiheeseen paremmin postauksestani!

Omaisuuteni 1/2023 - varautumista taantumaan

Omaisuuteni 1/2023 – varautumista taantumaan

Taas on kulunut muutama kuukausi ja on aika selvitellä miten taloudessani on mennyt? Valmistauduin tulevaan taantumaan mm. velkojen lyhentelyllä ja uusien sijoitusten hankinnalla. Lue lisää aiheesta blogissani!

Toiminimen perustaminen

Toiminimen perustaminen

Toiminimen perustaminen on yksi edullisimmista ja helpoimmista tavoista aloittaa oma yritys. Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan toiminimen perustamisen avainasioihin eli mm. rekistereihin liittymiseen, pankkitilin avaukseen ja perustamisen maksuihin!

Viivästynyt tyydytys – vastusta houkutuksia eduksesi

Viivästynyt tyydytys on firettämisessä merkittävässä roolissa – voit esimerkiksi kulutuksen vähentämisellä säästää enemmän ja saavuttaa näin helpommin taloudellisen riippumattomuuden. Lue lisää aiheesta postauksestani!

Parhaat ilmaiset osaketyökalut

Parhaat ilmaiset osaketyökalut

Ilmaiset osaketyökalut antavat sinulle mahdollisuuksia valita helpommin itse osakkeesi. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan useaan mielenkiintoiseen maksuttomaan osaketyökaluun – laadukkaampi osakesijoittaminen alkaa täältä!

7 vinkkiä podcastin tekoon

7 vinkkiä podcastin tekoon

Podcastin teko voi antaa sinulle suuria mahdollisuuksia oikealla aiheen valinnalla ja panostamalla valikoituihin audiolaitteisiin. Tutustu paremmin 7 toimivaan vinkkiin podcastisi teossa blogissani!

Miten hankkia passiivista tuloa – reitti vapauteen

Passiivisella tulolla voit saada vapautta elämääsi ja tehdä paremmin itsesi näköisiä valintoja. Tässä kirjoituksessa esittelen sinulle erilaisia toimivia keinoja hankkia jatkuvaa passiivista tuloa – opi ja kokeile itse käytännössä!

Yield farming - maksimoi tuottosi kryptoista

Yield farming – maksimoi tuottosi kryptoilla

Yield farming eli tuoton viljely on oiva väylä maksimoida tulosi kryptoista esimerkiksi likvideetin tarjoamisen ja steikkauksen avulla. Tutustu tähän korkeiden tuottojen riskiseen ansaintatapaan tästä kirjoituksesta!

Firettämisen tärkeimmät valinnat

Firettämisen tärkeimmät valinnat

Firettämiseen kuuluu lukuisia erilaisia valintoja – niistä tärkeimmät löytyvät kuluttamisen, elämän isosta kuvasta ja ajattelun kehittämisestä. Syvenny asiaan tiukemmin kirjoitukseni avulla!

Miten keksit hyvän aiheen kirjalle?

Miten keksit hyvän aiheen kirjalle?

Hyvän aiheen valinta kirjaa varten voi onnistua monella tavalla. Tässä kirjoituksessa saat tutustua kuuteen toimivaan keinoon löytää mielenkiintoinen aihe teoksellesi – syvenny mm. uhkan esille tuomiseen, tietoihisi luottamiseen ja imagosi hyödyntämiseen!

Millaisia kuvausvälineitä käytän?

Millaisia kuvausvälineitä käytän?

Teen viikoittain videoita YouTubeen ja tätä tarkoitusta varten tarvitsen laadukkaita kuvausvälineitä. Tällä videolla esittelen sinulle ne tärkeimmät käyttämäni kuvausvälineet!

Omaisuuteni 5/2022 - tasaista menoa ennen myrskyä

Omaisuuteni 5/2022 – tasaista menoa ennen myrskyä

Viimeiset kesän kuukaudet menivät suotuisan tasaisesti taloudessani – uhkia kuitenkin riittää nyt iltojen pimetessä. Lue lisää omaisuuspäivityksestäni tämän hetken tunnelmiani ja faktoja!

Firettäminen pienillä tuloilla

Firettäminen pienillä tuloilla

Voiko firettäminen pienillä tuloilla onnistua? Vastaus on selkeä kyllä, mutta se vaatii sinulta kuitenkin selkeitä valintoja suhteessasi rahaan ja velkaan. Tutustu aiheeseen syvällisemmin blogissani!

Miten yrityksesi voi erottautua kilpailijoista`?

Miten yritys voi erottautua kilpailijoista?

Yrityksen on tärkeää erottautua kilpailijoista jollain tavalla – sen avulla on helpompi markkinoida ja myydä tarjontaansa. Tästä kirjoituksesta saat itsellesi täsmäpaketin bisneksesi erottumiseen harmaasta massasta!

Osakesijoittamisen aloittaminen - vinkit helppoon alkuun

Osakesijoittamisen aloittaminen – vinkit helppoon alkuun

Osakesijoittamisen aloittaminen ei ole vaikeaa – alkuun on sinun hyvä pohtia, millainen sijoittaja oikein olet? Sen jälkeen valitse sopivaosakevälittäjä ja avaa arvo-osuustili tai osakesäästötili. Ota kaikki askeleet haltuun osakesijoittamisen aloittamisesta tästä kirjoituksestani!

Miten vähentää työntekoa ja ansaita enemmän

Miten vähentää työntekoa ja ansaita enemmän?

Moni meistä on varmasti pohtinut, miten vähentää työntekoa ja ansaita samalla enemmän. Tehokkuuden ja joustavuuden lisääminen ovat toimivia keinoja avuksesi – opi nämä ja lukuisat muut apuvinkit blogistani!

Vältä nämä viisi yrittäjän virhettä

Vältä nämä viisi yrittäjän virhettä

Yrittäjän elämä on riskejä tulvillaan – on olemassa tunnettuja yrittäjän virheitä, jotka kannattaa tunnistaa. Ota tästä kirjoituksesta haltuun opit suurimmista virheistä ja pysyt paremmin pelissä yrittäjänä!

Kuinka ostaa edullisesti asunto?

Kuinka ostaa edullisesti asunto?

Edullisen asunnon ostaminen vaatii erityisesti sinnikkyyttä, rohkeita tarjouksia ja pitkäjänteistä etsimistä. Tutustu aiheeseen syvemmin blogissani!

4 kiinnostavaa terveysalan osaketta

4 kiinnostavaa terveysalan osaketta

Terveysalan osakkeet tarjoavat suuria mahdollisuuksia sijoittajille – saatavilla on niin riskisempää kasvua, kuin tasaisempaakin tuottovirtaa. Tutustu neljään mielenkiintoiseen kansainväliseen terveysalan osakkeeseen postauksestani!

Miten kulutan firettäjänä

Miten kulutan firettäjänä?

Kulutan firettäjänä harkituin peliliikkein – tärkeää on valita, mihin keskittyy ja joistakin asioista on vain osattava luopua. Lue enemmän kuluttamisestani blogissani!

Pienyrityksen kirjanpito-ohjelmat vertailussa

Pienyrityksen kirjanpito-ohjelmat vertailussa

Hyvä pienyrityksen kirjanpito-ohjelmisto on kullanarvoinen tukijalka yrittämisessä. Tutustu paremmin viiteen oivaan aloittelevalle yrittäjälle suunnattuun kirjanpito-ohjelmaan postauksestani!

Springvest - sijoittamista kotimaisiin kasvuyrityksiin

Springvest – sijoittamista kotimaisiin kasvuyrityksiin

Springvestin avulla voit panostaa lupaaviin kotimaisiin kasvuyrityksiin. Tästä kirjoituksesta saat selville, millaisiin yrityksiin pystyt sijoittamaan Springvestin avulla ja kuinka tätä palvelua käytännössä käytetään.

Aika vai raha - kumpi on tärkeämpää?

Aika vai raha – kumpi on tärkeämpää?

Aika ja raha ovat kumpikin merkittäviä asioita elämässämme. Mitä eroavaisuuksia niiltä löytyy ja kumpi on lopulta tärkeämpää? Vastauksia ajan ja rahan suhteesta löydät tästä postauksestani.

Mallikkaita tapoja avuksesi taloudellisen riippumattomuuden matkalla

Mallikkaat tavat avuksesi taloudellisen riippumattomuuden matkalla

Mallikkaat tavat helpottavat kummasti matkaasi kohti taloudellista riippumattomuutta. Tästä postauksesta saat selville erilaisia hyviä väyliä saavuttaaksesi kovatkin tavoitteesi vuosiem aikana – opi teoriat tästä ja laita sitten ne käytäntöön!

Vastuullinen sijoittaminen

Vastuullinen sijoittaminen

Vastuullisessa sijoittamisessa painotetaan ympäristöasioita, sosiaalista vastuuta ja hyvää hallintotapaa. Vastuullinen sijoittaminen kestävällä tavalla voi kohentaa tuottojasi pidemmällä välillä – ota asia huolella haltuun postauksestani!

Omaisuuteni 2/2022 - myrskyn keskellä

Omaisuuteni 2/2022 – myrskyn keskellä

Viime kuukaudet on talouteni ollut melkoisen myrskyn kourissa – osakkeitani ja kryptojani on riepoteltu mennen tullen. Lue enemmän kiivaasta kaudesta postauksestani!

9 vinkkiä digimarkkinointiin pienyritykselle

9 vinkkiä digimarkkinointiin pienyritykselle

Tehokas digimarkkinointi antaa pienyritykselle oivan mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa ja nostaa oman brändin tunnettavuutta. Tästä postauksesta saat 9 neuvoa terävöittääksesi digitaalista markkinointia pienyrityksellesi!

Steikkaus - passiivista tuloa kryptoistasi

Steikkaus – passiivista tuloa kryptoistasi

Steikkaus on keino ansaita passiivista tuloa kryptoillasi – lukitse varasi lohkoketjun toiminnan ylläpitämiseksi ja palkkiona saat korkotuottoa. Lue enemmän asiasta postauksestani!

Kulta sijoituskohteena - turvattua hajautusta

Kulta sijoituskohteena – turvattua hajautusta

Kulta sijoituskohteena tarjoaa mahdollisuuden panostaa suhteellisen turvattuun kohteeseen, mikä antaa erityistä suojaa taloudellisten kriisien aikana. Katso kullan kimallukseen tarkemmin postauksestani!

Firettämisen suurimmat edut

Firettämisen suurimmat edut

Firettämiselle löytyy runsaasti elämää rikastuttavia etuja – ilmeisimpiä niistä ovat turva ja vapaus. Nappaa haltuusi muutkin firetyksen massiiviset hyödyt kirjoituksestani!

Reit-yhtiöitä ostettavaksi pitkään salkkuun

REIT-yhtiöitä ostettavaksi pitkään salkkuun

Monet REIT-yhtiöt tarjoavat laadukasta tuottoa kiinteistöjen avulla – tästä postauksesta löydät useita erilaisia kiinnostavia REIT-rahastoja pitkäaikaisiksi sijoituksiksi.

9 vinkkiä copywriterille - luovasti tarttuvaa tekstiä

9 vinkkiä copywriterille – luovasti tarttuvaa tekstiä

Copywriter kirjoittaa tekstejä tavoitteenaan saada lukijoilta haluttu reaktio – esimerkiksi lisää kävijöitä tai enemmän myyntiä. Tässä postauksesta saat selville 9 neuvoa, joilla saat copystasi luontevammalla tavalla laadukkaampaa tulosta aikaan!

Kucoin opas ja arvostelu -kokemuksia kryptopörsseistä

KuCoin opas ja arvostelu – kokemuksia suuresta kryptopörssistä

KuCoin on eräs maailman suurimmista kryptopörsseistä – palvelun parhaita puolia ovat matalat kulut ja monipuoliset ansaintamahdollisuudet automaattisesta treidausbotista ja futuureista aina lainaamisen ja steikkaamisen tuottoihin. Tutustu lähemmin laajaan oppaaseeni KuCoinista – tiedät paljon enemmän ja osaat valita oikein!

Näin valmistaudut eläkkeelle firettäjänä

Näin valmistaudut eläkkeelle firettäjänä

Miten valmistaudut eläkkeelle firettäjänä? Siihen kysymykseen lähdin etsimään vastauksia ja löysinkin useita osa-alueita, mitkä helpottavat reippaasti eläkkeelle jäämistä. Kurki postauksesta jouhevat johtopäätökseni!

Ei yksi riitä mihinkään

Ei yksi riittänyt mihinkään

Tällä viikolla avaan uuden kanavani, millä julkaisen sisältöä kryptovaluutoista. Lue syyni tähän päätökseen ja millaista materiaalia tulen tarjoilemaan postauksestani!

Kotona tehtävä työ - 30 loistavaa väylää ansaita

Kotona tehtävä työ – 30 loistavaa väylää ansaita

Elämme todellista työn muutoksen aikaa – nykyään löytyy valtavasti mahdollisuuksia tehdä töitä kotona omalla aikataululla. Tässä postauksessa pääset tutustumaan 30 erilaiseen keinoon napata tuloja vapaammalla tyylillä!

Viisi yleistä väärinkäsitystä fir

Viisi yleistä väärinkäsitystä firetyksestä

Firetys ei ole kauaa ollut suuremman yleisön tietoisuudessa, joten tähän elämäntapaan liittyy vielä runsaasti erilaisia väärinkäsityksiä. Tässä kirjoituksessa pääset jyvälle viidestä mielenkiintoisesta firettämisen väärinkäsityksestä!

Kuinka valitset verkkokurssialustan?

Kuinka valitset verkkokurssialustan?

Verkkokurssialusta mahdollistaa omien verkkokurssien teon ja myynnin yleisöllesi. Verkkokurssialustoja löytyy joka lähtöön eroten toisistaan hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan – opi tästä postauksestani valitsemaan juuri sinulle passelein ratkaisu!

Omaisuuteni 5/2021 - kun kaikki toimii!

Omaisuuteni 5/2021 – kun kaikki toimii!

Kesällä taloudessani tuntui kaiken toimivan kuin itsestään – ei heikkoa lenkkiä löytynyt mistään kohtaa! Vilkaisepa tarkemmat tiedot postauksestani – saatat jopa viisastua hieman!

Dropshipping eurooppalaisilla toimittajilla

Dropshipping eurooppalaisilla toimittajilla

Dropshipping eurooppalaisilla toimittajilla lyhentää tuotteiden lähetysaikoja ja pitää tuotteiden tasoa korkeammalla keskimääräisiin kiinalaisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Viisastu lisää eurooppalaisista dropshipping-toimittajista postauksestani!

Miten löydät timantin liikeidean?

Miten löydät timantin liikeidean?

Millainen on hyvä liikeidea ja mistä oikein niitä voi löytää? Näihin polttaviin kysymyksiin löydät osuvat vastaukset tästä postauksestani!

Minieläke -kuinka voit levähtää työstäsi?

Minieläke – kuinka voit levähtää työstäsi?

Minieläkkeellä voit ottaa kaivatun tauon työstäsi ja saada sillä suuria etuja eloosi. Postauksestani saat selvyyden, kuinka suunnittelet ja toteutat käytännössä oman minieläkkeesi!

9 toimivaa vinkkiä bloggaukseen

9 toimivaa vinkkiä bloggaukseen

Bloggaus on oiva väylä ilmaista itseään ja tienata samalla lisätuloja. Tässä postauksessa annan vinkkejä yleisösi kasvattamiseen ja sisältösi terävöittämiseen timanttiseksi!

Coinmotiom esittely - kokemuksia suomalaisesta kryptovälittäjästä

Coinmotion esittely – kokemuksia suomalaisesta kryptovälittäjästä

Coinmotion on suomalainen kryptovaluuttavälittäjä, minkä avulla voit ostaa, myydä ja vaihtaa useita merkittäviä kryptovaluuttoja. Tässä artikkelissa esittelelen sinulle Coinmotionin kaikki ominaisuudet ja miten voit luoda tilin sinne. Lisäksi saat tietää Coinmotionin palvelun plussat ja miinukset!

Omaisuuteni 4/2021 - jäistä meininkiä

Omaisuuteni 4/2021 – jäistä meininkiä

Omaisuuteni ei kehittynyt aivan parhaalla tavalla viime kuukausina. Syytän tästä eniten kryptojen romahdusta, mutta kyse onkin väliaikaisesta tyrmäyksestä kohti isompia kehiä! Lue postauksestani lisää!

Momentum-sijoittaminen - seuraa trendiä tuottoihin!

Momentum-sijoittaminen – seuraa trendiä tuottoihin!

Momentum-sijoittaminen on kiinnostava sijoitustyyli – satsataan kohteisiin, mitkä liikkuvat trendin mukaan ylös tai alas. Tuotto tällä tavalla on ollut hyvää, mutta se vaatii sinulta reippaasti työtä!

Suomen talouden korjauslista

Suomen talouden korjauslista

Suomen taloudella ei ole mennyt kummoisesti viime aikoina; velkaa on otettu ennätyksellisesti, huoltosuhde heikkenee vääjäämättä ja investointeja ei tehdä riittävästi. Tässä postauksessa esittelen oman korjauslistani Suomen taloutta varten!

5 säkenöivää sijoituskirjaa

5 säkenöivää sijoituskirjaa

Sijoittaminen on taito, mitä voit kehittää inspiroivalla kirjallisuudella huimasti eteenpäin. Näistä oivista opuksista saat tiedon kipinöitä sytyttämään taitosi isoon liekkiin!

Tesla osake - hitti vai huti?

Tesla osake – hitti vai huti?

Tesla osake on noussut valtavasti viime vuosina. Tästä postauksesta saat tietää, millainen yritys Tesla on etuineen ja riskeineen!

Mistä kuluttamisesta en luovu?

Mistä kuluttamisesta en luovu?

Vaikka tähtään taloudelliseen riippumattomuuteen, löytyy joitakin itselleni tärkeitä asioita, joihin laitan varojani pysyäkseni henkisesti ja fyysisesti vireessä. Lue lisää postauksestani!

5 parasta syytä myydä sijoitus

5 parasta syytä myydä sijoitus

Joskus jokaisen kohdalle tulee tilanne, jolloin sijoitus on myytävä pois. Niitä ovat esimerkiksi hätätilanne ja kuluissa säästäminen. Vilkaise loputkin syyt sijoituksesi myyntiin tästä postauksestani!

Scroll to Top
Vieritä ylös