Kaaosteoria

blogi

Tervetuloa tutustumaan blogiini! Tarjoan sinulle vähintään kerran viikossa laadukasta materiaalia sijoittamisesta, omasta taloudesta ja lisäansioiden hankkimisesta. Matka tulee olemaan kuoppainen ja mutkikas, mutta suunta on onneksi selvillä – nostaa lukijoideni osaamista ja hyvinvointia taloudessa euro kerrallaan!

Omaisuuteni 5/2021 - kun kaikki toimii!

Omaisuuteni 5/2021 – kun kaikki toimii!

Kesällä taloudessani tuntui kaiken toimivan kuin itsestään – ei heikkoa lenkkiä löytynyt mistään kohtaa! Vilkaisepa tarkemmat tiedot postauksestani – saatat jopa viisastua hieman!

Dropshipping eurooppalaisilla toimittajilla

Dropshipping eurooppalaisilla toimittajilla

Dropshipping eurooppalaisilla toimittajilla lyhentää tuotteiden lähetysaikoja ja pitää tuotteiden tasoa korkeammalla keskimääräisiin kiinalaisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Viisastu lisää eurooppalaisista dropshipping-toimittajista postauksestani!

Miten löydät timantin liikeidean?

Miten löydät timantin liikeidean?

Millainen on hyvä liikeidea ja mistä oikein niitä voi löytää? Näihin polttaviin kysymyksiin löydät osuvat vastaukset tästä postauksestani!

Minieläke -kuinka voit levähtää työstäsi?

Minieläke – kuinka voit levähtää työstäsi?

Minieläkkeellä voit ottaa kaivatun tauon työstäsi ja saada sillä suuria etuja eloosi. Postauksestani saat selvyyden, kuinka suunnittelet ja toteutat käytännössä oman minieläkkeesi!

9 toimivaa vinkkiä bloggaukseen

9 toimivaa vinkkiä bloggaukseen

Bloggaus on oiva väylä ilmaista itseään ja tienata samalla lisätuloja. Tässä postauksessa annan vinkkejä yleisösi kasvattamiseen ja sisältösi terävöittämiseen timanttiseksi!

Coinmotiom esittely - kokemuksia suomalaisesta kryptovälittäjästä

Coinmotion esittely – kokemuksia suomalaisesta kryptovälittäjästä

Coinmotion on suomalainen kryptovaluuttavälittäjä, minkä avulla voit ostaa, myydä ja vaihtaa useita merkittäviä kryptovaluuttoja. Tässä artikkelissa esittelelen sinulle Coinmotionin kaikki ominaisuudet ja miten voit luoda tilin sinne. Lisäksi saat tietää Coinmotionin palvelun plussat ja miinukset!

Omaisuuteni 4/2021 - jäistä meininkiä

Omaisuuteni 4/2021 – jäistä meininkiä

Omaisuuteni ei kehittynyt aivan parhaalla tavalla viime kuukausina. Syytän tästä eniten kryptojen romahdusta, mutta kyse onkin väliaikaisesta tyrmäyksestä kohti isompia kehiä! Lue postauksestani lisää!

Momentum-sijoittaminen - seuraa trendiä tuottoihin!

Momentum-sijoittaminen – seuraa trendiä tuottoihin!

Momentum-sijoittaminen on kiinnostava sijoitustyyli – satsataan kohteisiin, mitkä liikkuvat trendin mukaan ylös tai alas. Tuotto tällä tavalla on ollut hyvää, mutta se vaatii sinulta reippaasti työtä!

Suomen talouden korjauslista

Suomen talouden korjauslista

Suomen taloudella ei ole mennyt kummoisesti viime aikoina; velkaa on otettu ennätyksellisesti, huoltosuhde heikkenee vääjäämättä ja investointeja ei tehdä riittävästi. Tässä postauksessa esittelen oman korjauslistani Suomen taloutta varten!

5 säkenöivää sijoituskirjaa

5 säkenöivää sijoituskirjaa

Sijoittaminen on taito, mitä voit kehittää inspiroivalla kirjallisuudella huimasti eteenpäin. Näistä oivista opuksista saat tiedon kipinöitä sytyttämään taitosi isoon liekkiin!

Tesla osake - hitti vai huti?

Tesla osake – hitti vai huti?

Tesla osake on noussut valtavasti viime vuosina. Tästä postauksesta saat tietää, millainen yritys Tesla on etuineen ja riskeineen!

Mistä kuluttamisesta en luovu?

Mistä kuluttamisesta en luovu?

Vaikka tähtään taloudelliseen riippumattomuuteen, löytyy joitakin itselleni tärkeitä asioita, joihin laitan varojani pysyäkseni henkisesti ja fyysisesti vireessä. Lue lisää postauksestani!

5 parasta syytä myydä sijoitus

5 parasta syytä myydä sijoitus

Joskus jokaisen kohdalle tulee tilanne, jolloin sijoitus on myytävä pois. Niitä ovat esimerkiksi hätätilanne ja kuluissa säästäminen. Vilkaise loputkin syyt sijoituksesi myyntiin tästä postauksestani!

Omaisuuteni 2/2021 - valoa pimeyteen

Omaisuuteni 2/2021 – valoa pimeyteen

Tässä postauksessa kerron taas miten varallisuuteni on kehittynyt parissa kuukaudessa. Suunta on selkeästi ylöspäin, kryptot suurin syy ylävireeseen – nappaa artikkelista ideoita omaan talouteesi!

Kuinka tehdä menestyvä YouTube-kanava?

Kuinka tehdä menestyvä YouTube-kanava?

Youtubella voit saavuttaa merkittäviä lisätuloja tekemällä omaa laadukasta sisältöä yleisöllesi. Nappaa tästä postauksesta apua omalle kanavallesi!

Metsärahastot - täyskaato vai sivuosuma?

Metsärahastot – täyskaato vai sivuosuma?

Metsärahastot antavat helpon väylän sijoittaa metsään – vakaa tuotto ja hajautushyöty ovat tärkeitä syitä tutustua aiheeseen paremmin. Missä puu – siellä tuotto!

Koronavuoden opetuksia

Koronavuoden opetuksia

Se tuli yllättäen – kuin lumi Lapissa. Tälläistä epidemiaa osattiin odottaa, mutta silti emme olleet valmiita. Lue postauksestani, mitkä asiat minulle jäi mieleen vuodesta!

Vieritä ylös