Kaaosteoria

blogi

Tervetuloa tutustumaan blogiini! Tarjoan sinulle vähintään kerran viikossa laadukasta materiaalia sijoittamisesta, omasta taloudesta ja lisäansioiden hankkimisesta. Matka tulee olemaan kuoppainen ja mutkikas, mutta suunta on onneksi selvillä – nostaa lukijoideni osaamista ja hyvinvointia taloudessa euro kerrallaan!

Miksi on vaikeaa vaurastua Suomessa?

Miksi on vaikeaa vaurastua Suomessa?

Suomessa harvat onnistuvat vaurastumaan – mitkä ovat siihen suurimmat syyt? Tiukkoja vastauksia luvassa mm. elinkustannusten, verotuksen, yrittämisen ja koulutuksen kuvioista!

Edulliset osakkeet Helsingin pörssissä 2023

Edulliset osakkeet Helsingin pörssissä 2023

Mitkä ovat edullisia, mutta laadukkaita osakkeita Helsingin pörssissä juuri nyt? Tähän saat vastauksia tästä kirjoituksesta; mukana on mm. rahoitusalan jättiläinen, pieni metsäalan konepaja ja lastinkäsittelyratkaisujen rautainen tarjoaja!

Omaisuuteni 5/2023 - taantuma ei haittaa

Omaisuuteni 5/2023 – taantuma ei haittaa

Taas on omaisuuspäivitykseni aika – ennakoitu taantuma ei haittaa juurikaan talouttani tällä hetkellä. Lue lisää sijoituksista ja veloistani tästä postauksesta!

Suomalaisten varallisuus 2023

Suomalaisten varallisuus 2023

Millainen on suomalaisten varallisuus 2023? Tähän kiperään kysymykseen saat ajankohtaisia vastauksia tästä kirjoituksesta: tietoa tulee mm. suomalaisten varallisuudesta, varallisuuden koostumuksesta ja jakaantumisesta ja kuinka varakkaita

Miten tienata patenteilla?

Miten tienata patenteilla?

Patenttien avulla voit ansaita esimerkiksi niiden lisensoinnilla tai myynnillä. Tutustu paremmin patenttien hakemisen prosesseihin ja ansaintamalleihin tästä postauksestani!

Parhaat Shopify lisäosat

Parhaat Shopify lisäosat

Laadukas Shopify lisäosa antaa verkkokaupallasi boostia esimerkiksi arvostelujen, sähköpostimarkkinoinnin ja lisämyynnin avulla. Tutustu aiheeseen syvemmin tämän blogipostaukseni kautta!

Sijoittajan verotus

Sijoittajan verotus

Sijoittajan verotus on tärkeää hallita, jotta välttyisit kalliiksi käyviltä virheiltä! Tähän artikkeliin tärkeimmät asiat sijoittamisen verotuksesta Suomessa; mm. osingot, osakesäästötili ja hankintameno-olettama tulevat tutuksi!

5 erilaista firettämisen mallia

5 erilaista firettämisen mallia

Taloudellisesta riippumattomuutta voi tavoitella lukuisilla erilaisilla malleilla. Tässä postauksessa esittelen sinulle viisi mielenkiintoista väylää firettää; mukana on mm. hidas, runsas ja rento firettäminen!

Miten ansaita domain-nimillä?

Miten ansaita domain-nimillä?

Nykyinen digitaalinen aikakautemme antaa huomattavia mahdollisuuksia ansaita domain-nimillä. Opi tästä postauksesta, mitä domain-nimet ovat, miten valita kannattavia kohteita ja miten nostaa domain-nimien arvoa!

Parhaat tekoälyosakkeet 2023

Parhaat tekoälyosakkeet 2023

Mitkä ovat parhaita tekoälyosakkeita 2023? Tähän esitän omat henkilökohtaiset suosikkini; mukana on piisirujen valmistaja, varastoautomatiikan taitaja ja yritysten digitalisoinnin mahdollistaja!

Freelancer-työ - vapaampaa elämää

Freelancer-työ – vapaampaa elämää

Freelancer-työ antaa mahdollisuuksia työskennellä vapaammin – voit valita kätevästi omat projektisi ja työaikasi. Tutustu syvemmin tähän aiheeseen tästä postauksestani!

Omaisuuteni 4/2023 - hitaasti hommat etenee

Omaisuuteni 4/2023 – hitaasti hommat etenee

Hitaasti hommat etenee eli sekä omaisuuteni että velkani kehittyvät juuri nyt oikeaan suuntaan omassa taloudessani. Vilkaise aiheesta tarkemmin postauksestani – voit saada jotain kehitysideoita omaankin elämääsi!

Miten päästä eroon veloista?

Miten päästä eroon veloista?

Miten päästä eroon veloista – keinoja ovat mm. kulujen leikkaus, neuvottelut ja velkojen maksun strategiat. Tutustu aiheeseen syvemmin blogissani!

Aave kryptovaluutta - hajautettua lainausta

Aave kryptovaluutta – hajautettua lainausta

Aave kryptovaluutta on tunnettu suomalainen kryptovaluutta ja Aave on eräs maailman suurimmista hajautetun rahoituksen (DeFi) palveluista. Ota Aave haltuun laadulla tästä postauksestani!

Yrittäjyyden trendit 2023

Yrittäjyyden trendit 2023

Millaisia ovat yrittäjyyden trendit 2023? Tähän tärkeään kysymykseen saat sujuvia vastauksia tässä postauksessani – saat tutustua mm. kotona käsiin tehtyyn työhön, dispruptiivisiin innovaatioihin ja sosiaaliseen vastuuseen!

Print on demand (tarvepainatus) - helpompaa myyntiä

Print on demand (tarvepainatus) – vaivattomampaa myyntiä

Print on demand eli tarvepainatus on väylä ansaita luomalla omia printtejä ja hyödyntämällä niitä uniikkien tuotteiden myynnissä. Tämän mallin parhaita puolia ovat myynnin helppous ja pienet kulut – tutustu aiheeseen paremmin postauksestani!

Parhaat REIT-osakkeet 2023

Parhaat REIT-osakkeet 2023

Mitkä ovat parhaat REIT-osakkeet 2023? Tähän armoitettuun kiinteistöalan listaan kuuluu mielestäni ainakin itsepalveluvarastojen ja uusiutuvan energian toimijoita. Tutustu lupaavimpiin tämän hetken REIT-yhtiöihin postauksestani!

Omaisuuteni 3/2023 - elämää epävarmuudessa

Omaisuuteni 3/2023 – elämää epävarmuudessa

Viime aikoina yleinen taloustilanne on hakenut suuntaa ilman selvää päämäärää. Miten se on vaikuttanut omaan talouteeni – ota selvää omaisuuteni ja velkojeni kehityksestä postauksestani!

Miten välttää burnout?

Miten välttää burnout?

Burnout eli työuupumus saattaa heikentää huomattavasti sekä psyykkistä että fyysistä olotilaa. Burnoutin ehkäisemiseksi löytyy onneksi toimivia keinoja – ota oppia niistä tästä postauksestani!

Suurimmat voittoni sijoittajana

Suurimmat voittoni sijoittajana – rahoituksesta kryptoihin

Eiköhän ole jo korkea aika paljastaa ne suurimmat voittoni sijoittajana! Mukana kovassa kolmikossa ovat finanssialan osake, kasvualueen asunto ja suosittu kryptovaluutta – ota selvää tarkemmin ja opi eduksesi postauksestani!

Miten säästää rahaa - veloista kilpailutuksiin

Miten säästää rahaa – veloista kilpailutuksiin

Miten säästää rahaa? Tämä aihe on ajankohtainen monelle meistä viimeistään nyt korkean inflaation vuoksi. Tässä postauksessa saat selville ne tärkeimmät väylät säästää rahaa elämässäsi!

Miten luoda useita tulonlähteitä?

Miten luoda useita tulonlähteitä?

Voit luoda useita tulonlähteitä monella tavalla – esimerkiksi vuokratulot, osingot ja sivutyöt mahdollistavat laveamman tulovirran. Syvenny antoisaan aiheeseen paremmin postauksestani!

Kuinka ansaita affiliate-markkinoinnilla?

Kuinka ansaita affiliate-markkinoinnilla?

Nykyään on mahdollista ansaita affiliate-markkinoinnilla huomattavia passiivisia tulovirtoja. Tästä kirjoituksesta saat apua ansioidesi kasvattamiseen esimerkiksi oman nichen ja julkaisukanavan valinnoilla!

Miten menestyä elämässä?

Miten menestyä elämässä?

Miten voisit menestyä elämässä – keinoja onnistumiseen löytyy lukuisia positiivisuudesta isoihin tavoitteisiin. Ota aihe haltuun syvemmin tästä postauksestani!

Suurimmat virheeni sijoittajana

Suurimmat virheeni sijoittajana

Virheitä on tullut tehtyä sijoittajana monella tavalla – suuria mokia ovat olleet mm. väärät olettamukset ja liika ahneus. Lue lisää aiheesta postauksestani!

Ethereum - kryptovaluutta älysopimusten takana

Ethereum – kryptovaluutta älysopimusten takana

Ethereum on merkittävä kryptovaluutta, mikä mahdollistaa mm. älysopimukset ja uusien kryptovaluuttojen luomisen. Tutustu tarkemmin tähän monikäyttöiseen kryptoon artikkelistani!

Miten tienata digitaalisella taiteella?

Miten tienata digitaalisella taiteella?

Nykyään on mahdollista tienata digitaalisella taiteella lukumattomilla tavoilla paikkariippumattomasti mistä vain. Tässä postauksessa saat tutustua mm. taideprintteihin, tarvepainatukseen ja freelancerin töihin!

Tuottoisimmat osinko-osakkeet 2023

Tuottoisimmat osinko-osakkeet 2023

Tuottoisimmat osinko-osakkeet 2023 antavat tuottoa mm. merenkulun ja rahoituksen sektoreilta. Tutustu tarkemmin näihin osinkokoneisiin postauksestani!

Sijoitusasunnon ostaminen - sijainnista rahoitukseen

Sijoitusasunnon ostaminen – sijainnista rahoitukseen

Sijoitusasunnon ostaminen onnistuu helpommin joidenkin perusasioiden hallinnalla; erityisesti asunnon sijainti, asunto, taloyhtiön kunto ja rahoitus on hyvä ottaa haltuun. Tutustu aiheeseen paremmin postauksestani!

Omaisuuteni 1/2023 - varautumista taantumaan

Omaisuuteni 1/2023 – varautumista taantumaan

Taas on kulunut muutama kuukausi ja on aika selvitellä miten taloudessani on mennyt? Valmistauduin tulevaan taantumaan mm. velkojen lyhentelyllä ja uusien sijoitusten hankinnalla. Lue lisää aiheesta blogissani!

Toiminimen perustaminen

Toiminimen perustaminen

Toiminimen perustaminen on yksi edullisimmista ja helpoimmista tavoista aloittaa oma yritys. Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan toiminimen perustamisen avainasioihin eli mm. rekistereihin liittymiseen, pankkitilin avaukseen ja perustamisen maksuihin!

Viivästynyt tyydytys – vastusta houkutuksia eduksesi

Viivästynyt tyydytys on firettämisessä merkittävässä roolissa – voit esimerkiksi kulutuksen vähentämisellä säästää enemmän ja saavuttaa näin helpommin taloudellisen riippumattomuuden. Lue lisää aiheesta postauksestani!

Parhaat ilmaiset osaketyökalut

Parhaat ilmaiset osaketyökalut

Ilmaiset osaketyökalut antavat sinulle mahdollisuuksia valita helpommin itse osakkeesi. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan useaan mielenkiintoiseen maksuttomaan osaketyökaluun – laadukkaampi osakesijoittaminen alkaa täältä!

7 vinkkiä podcastin tekoon

7 vinkkiä podcastin tekoon

Podcastin teko voi antaa sinulle suuria mahdollisuuksia oikealla aiheen valinnalla ja panostamalla valikoituihin audiolaitteisiin. Tutustu paremmin 7 toimivaan vinkkiin podcastisi teossa blogissani!

Miten hankkia passiivista tuloa – reitti vapauteen

Passiivisella tulolla voit saada vapautta elämääsi ja tehdä paremmin itsesi näköisiä valintoja. Tässä kirjoituksessa esittelen sinulle erilaisia toimivia keinoja hankkia jatkuvaa passiivista tuloa – opi ja kokeile itse käytännössä!

Yield farming - maksimoi tuottosi kryptoista

Yield farming – maksimoi tuottosi kryptoilla

Yield farming eli tuoton viljely on oiva väylä maksimoida tulosi kryptoista esimerkiksi likvideetin tarjoamisen ja steikkauksen avulla. Tutustu tähän korkeiden tuottojen riskiseen ansaintatapaan tästä kirjoituksesta!

Firettämisen tärkeimmät valinnat

Firettämisen tärkeimmät valinnat

Firettämiseen kuuluu lukuisia erilaisia valintoja – niistä tärkeimmät löytyvät kuluttamisen, elämän isosta kuvasta ja ajattelun kehittämisestä. Syvenny asiaan tiukemmin kirjoitukseni avulla!

Miten keksit hyvän aiheen kirjalle?

Miten keksit hyvän aiheen kirjalle?

Hyvän aiheen valinta kirjaa varten voi onnistua monella tavalla. Tässä kirjoituksessa saat tutustua kuuteen toimivaan keinoon löytää mielenkiintoinen aihe teoksellesi – syvenny mm. uhkan esille tuomiseen, tietoihisi luottamiseen ja imagosi hyödyntämiseen!

Millaisia kuvausvälineitä käytän?

Millaisia kuvausvälineitä käytän?

Teen viikoittain videoita YouTubeen ja tätä tarkoitusta varten tarvitsen laadukkaita kuvausvälineitä. Tällä videolla esittelen sinulle ne tärkeimmät käyttämäni kuvausvälineet!

Omaisuuteni 5/2022 - tasaista menoa ennen myrskyä

Omaisuuteni 5/2022 – tasaista menoa ennen myrskyä

Viimeiset kesän kuukaudet menivät suotuisan tasaisesti taloudessani – uhkia kuitenkin riittää nyt iltojen pimetessä. Lue lisää omaisuuspäivityksestäni tämän hetken tunnelmiani ja faktoja!

Firettäminen pienillä tuloilla

Firettäminen pienillä tuloilla

Voiko firettäminen pienillä tuloilla onnistua? Vastaus on selkeä kyllä, mutta se vaatii sinulta kuitenkin selkeitä valintoja suhteessasi rahaan ja velkaan. Tutustu aiheeseen syvällisemmin blogissani!

Miten yrityksesi voi erottautua kilpailijoista`?

Miten yritys voi erottautua kilpailijoista?

Yrityksen on tärkeää erottautua kilpailijoista jollain tavalla – sen avulla on helpompi markkinoida ja myydä tarjontaansa. Tästä kirjoituksesta saat itsellesi täsmäpaketin bisneksesi erottumiseen harmaasta massasta!

Osakesijoittamisen aloittaminen - vinkit helppoon alkuun

Osakesijoittamisen aloittaminen – vinkit helppoon alkuun

Osakesijoittamisen aloittaminen ei ole vaikeaa – alkuun on sinun hyvä pohtia, millainen sijoittaja oikein olet? Sen jälkeen valitse sopivaosakevälittäjä ja avaa arvo-osuustili tai osakesäästötili. Ota kaikki askeleet haltuun osakesijoittamisen aloittamisesta tästä kirjoituksestani!

Miten vähentää työntekoa ja ansaita enemmän

Miten vähentää työntekoa ja ansaita enemmän?

Moni meistä on varmasti pohtinut, miten vähentää työntekoa ja ansaita samalla enemmän. Tehokkuuden ja joustavuuden lisääminen ovat toimivia keinoja avuksesi – opi nämä ja lukuisat muut apuvinkit blogistani!

Vältä nämä viisi yrittäjän virhettä

Vältä nämä viisi yrittäjän virhettä

Yrittäjän elämä on riskejä tulvillaan – on olemassa tunnettuja yrittäjän virheitä, jotka kannattaa tunnistaa. Ota tästä kirjoituksesta haltuun opit suurimmista virheistä ja pysyt paremmin pelissä yrittäjänä!

Kuinka ostaa edullisesti asunto?

Kuinka ostaa edullisesti asunto?

Edullisen asunnon ostaminen vaatii erityisesti sinnikkyyttä, rohkeita tarjouksia ja pitkäjänteistä etsimistä. Tutustu aiheeseen syvemmin blogissani!

4 kiinnostavaa terveysalan osaketta

4 kiinnostavaa terveysalan osaketta

Terveysalan osakkeet tarjoavat suuria mahdollisuuksia sijoittajille – saatavilla on niin riskisempää kasvua, kuin tasaisempaakin tuottovirtaa. Tutustu neljään mielenkiintoiseen kansainväliseen terveysalan osakkeeseen postauksestani!

Miten kulutan firettäjänä

Miten kulutan firettäjänä?

Kulutan firettäjänä harkituin peliliikkein – tärkeää on valita, mihin keskittyy ja joistakin asioista on vain osattava luopua. Lue enemmän kuluttamisestani blogissani!

Pienyrityksen kirjanpito-ohjelmat vertailussa

Pienyrityksen kirjanpito-ohjelmat vertailussa

Hyvä pienyrityksen kirjanpito-ohjelmisto on kullanarvoinen tukijalka yrittämisessä. Tutustu paremmin viiteen oivaan aloittelevalle yrittäjälle suunnattuun kirjanpito-ohjelmaan postauksestani!

Springvest - sijoittamista kotimaisiin kasvuyrityksiin

Springvest – sijoittamista kotimaisiin kasvuyrityksiin

Springvestin avulla voit panostaa lupaaviin kotimaisiin kasvuyrityksiin. Tästä kirjoituksesta saat selville, millaisiin yrityksiin pystyt sijoittamaan Springvestin avulla ja kuinka tätä palvelua käytännössä käytetään.

Aika vai raha - kumpi on tärkeämpää?

Aika vai raha – kumpi on tärkeämpää?

Aika ja raha ovat kumpikin merkittäviä asioita elämässämme. Mitä eroavaisuuksia niiltä löytyy ja kumpi on lopulta tärkeämpää? Vastauksia ajan ja rahan suhteesta löydät tästä postauksestani.

Mallikkaita tapoja avuksesi taloudellisen riippumattomuuden matkalla

Mallikkaat tavat avuksesi taloudellisen riippumattomuuden matkalla

Mallikkaat tavat helpottavat kummasti matkaasi kohti taloudellista riippumattomuutta. Tästä postauksesta saat selville erilaisia hyviä väyliä saavuttaaksesi kovatkin tavoitteesi vuosiem aikana – opi teoriat tästä ja laita sitten ne käytäntöön!

Vastuullinen sijoittaminen

Vastuullinen sijoittaminen

Vastuullisessa sijoittamisessa painotetaan ympäristöasioita, sosiaalista vastuuta ja hyvää hallintotapaa. Vastuullinen sijoittaminen kestävällä tavalla voi kohentaa tuottojasi pidemmällä välillä – ota asia huolella haltuun postauksestani!

Omaisuuteni 2/2022 - myrskyn keskellä

Omaisuuteni 2/2022 – myrskyn keskellä

Viime kuukaudet on talouteni ollut melkoisen myrskyn kourissa – osakkeitani ja kryptojani on riepoteltu mennen tullen. Lue enemmän kiivaasta kaudesta postauksestani!

9 vinkkiä digimarkkinointiin pienyritykselle

9 vinkkiä digimarkkinointiin pienyritykselle

Tehokas digimarkkinointi antaa pienyritykselle oivan mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa ja nostaa oman brändin tunnettavuutta. Tästä postauksesta saat 9 neuvoa terävöittääksesi digitaalista markkinointia pienyrityksellesi!

Steikkaus - passiivista tuloa kryptoistasi

Steikkaus – passiivista tuloa kryptoistasi

Steikkaus on keino ansaita passiivista tuloa kryptoillasi – lukitse varasi lohkoketjun toiminnan ylläpitämiseksi ja palkkiona saat korkotuottoa. Lue enemmän asiasta postauksestani!

Kulta sijoituskohteena - turvattua hajautusta

Kulta sijoituskohteena – turvattua hajautusta

Kulta sijoituskohteena tarjoaa mahdollisuuden panostaa suhteellisen turvattuun kohteeseen, mikä antaa erityistä suojaa taloudellisten kriisien aikana. Katso kullan kimallukseen tarkemmin postauksestani!

Firettämisen suurimmat edut

Firettämisen suurimmat edut

Firettämiselle löytyy runsaasti elämää rikastuttavia etuja – ilmeisimpiä niistä ovat turva ja vapaus. Nappaa haltuusi muutkin firetyksen massiiviset hyödyt kirjoituksestani!

Reit-yhtiöitä ostettavaksi pitkään salkkuun

REIT-yhtiöitä ostettavaksi pitkään salkkuun

Monet REIT-yhtiöt tarjoavat laadukasta tuottoa kiinteistöjen avulla – tästä postauksesta löydät useita erilaisia kiinnostavia REIT-rahastoja pitkäaikaisiksi sijoituksiksi.

9 vinkkiä copywriterille - luovasti tarttuvaa tekstiä

9 vinkkiä copywriterille – luovasti tarttuvaa tekstiä

Copywriter kirjoittaa tekstejä tavoitteenaan saada lukijoilta haluttu reaktio – esimerkiksi lisää kävijöitä tai enemmän myyntiä. Tässä postauksesta saat selville 9 neuvoa, joilla saat copystasi luontevammalla tavalla laadukkaampaa tulosta aikaan!

Kucoin opas ja arvostelu -kokemuksia kryptopörsseistä

KuCoin opas ja arvostelu – kokemuksia suuresta kryptopörssistä

KuCoin on eräs maailman suurimmista kryptopörsseistä – palvelun parhaita puolia ovat matalat kulut ja monipuoliset ansaintamahdollisuudet automaattisesta treidausbotista ja futuureista aina lainaamisen ja steikkaamisen tuottoihin. Tutustu lähemmin laajaan oppaaseeni KuCoinista – tiedät paljon enemmän ja osaat valita oikein!

Näin valmistaudut eläkkeelle firettäjänä

Näin valmistaudut eläkkeelle firettäjänä

Miten valmistaudut eläkkeelle firettäjänä? Siihen kysymykseen lähdin etsimään vastauksia ja löysinkin useita osa-alueita, mitkä helpottavat reippaasti eläkkeelle jäämistä. Kurki postauksesta jouhevat johtopäätökseni!

Ei yksi riitä mihinkään

Ei yksi riittänyt mihinkään

Tällä viikolla avaan uuden kanavani, millä julkaisen sisältöä kryptovaluutoista. Lue syyni tähän päätökseen ja millaista materiaalia tulen tarjoilemaan postauksestani!

Kotona tehtävä työ - 30 loistavaa väylää ansaita

Kotona tehtävä työ – 30 loistavaa väylää ansaita

Elämme todellista työn muutoksen aikaa – nykyään löytyy valtavasti mahdollisuuksia tehdä töitä kotona omalla aikataululla. Tässä postauksessa pääset tutustumaan 30 erilaiseen keinoon napata tuloja vapaammalla tyylillä!

Scroll to Top