Kaaosteoria

blogi

Tervetuloa tutustumaan blogiini! Tarjoan sinulle vähintään kerran viikossa laadukasta materiaalia sijoittamisesta, omasta taloudesta ja lisäansioiden hankkimisesta. Matka tulee olemaan kuoppainen ja mutkikas, mutta suunta on onneksi selvillä – nostaa lukijoideni osaamista ja hyvinvointia taloudessa euro kerrallaan!

5 säkenöivää sijoituskirjaa

5 säkenöivää sijoituskirjaa

Sijoittaminen on taito, mitä voit kehittää inspiroivalla kirjallisuudella huimasti eteenpäin. Näistä oivista opuksista saat tiedon kipinöitä sytyttämään taitosi isoon liekkiin!

Tesla osake - hitti vai huti?

Tesla osake – hitti vai huti?

Tesla osake on noussut valtavasti viime vuosina. Tästä postauksesta saat tietää, millainen yritys Tesla on etuineen ja riskeineen!

Mistä kuluttamisesta en luovu?

Mistä kuluttamisesta en luovu?

Vaikka tähtään taloudelliseen riippumattomuuteen, löytyy joitakin itselleni tärkeitä asioita, joihin laitan varojani pysyäkseni henkisesti ja fyysisesti vireessä. Lue lisää postauksestani!

5 parasta syytä myydä sijoitus

5 parasta syytä myydä sijoitus

Joskus jokaisen kohdalle tulee tilanne, jolloin sijoitus on myytävä pois. Niitä ovat esimerkiksi hätätilanne ja kuluissa säästäminen. Vilkaise loputkin syyt sijoituksesi myyntiin tästä postauksestani!

Omaisuuteni 2/2021 - valoa pimeyteen

Omaisuuteni 2/2021 – valoa pimeyteen

Tässä postauksessa kerron taas miten varallisuuteni on kehittynyt parissa kuukaudessa. Suunta on selkeästi ylöspäin, kryptot suurin syy ylävireeseen – nappaa artikkelista ideoita omaan talouteesi!

Kuinka tehdä menestyvä YouTube-kanava?

Kuinka tehdä menestyvä YouTube-kanava?

Youtubella voit saavuttaa merkittäviä lisätuloja tekemällä omaa laadukasta sisältöä yleisöllesi. Nappaa tästä postauksesta apua omalle kanavallesi!

Metsärahastot - täyskaato vai sivuosuma?

Metsärahastot – täyskaato vai sivuosuma?

Metsärahastot antavat helpon väylän sijoittaa metsään – vakaa tuotto ja hajautushyöty ovat tärkeitä syitä tutustua aiheeseen paremmin. Missä puu – siellä tuotto!

Koronavuoden opetuksia

Koronavuoden opetuksia

Se tuli yllättäen – kuin lumi Lapissa. Tälläistä epidemiaa osattiin odottaa, mutta silti emme olleet valmiita. Lue postauksestani, mitkä asiat minulle jäi mieleen vuodesta!

Osinkoaristokraatit

Osinkoaristokraatit

Ota osinkoaristokraatit haltuun! Opettele valitsemaan itse parhaat vuosia osinkojaan nostavat osakkeet.

Seikkailun äärellä

Seikkailun äärellä

Blogini ensimmäinen postaus: kerron siinä hieman itsestäni ja blogin tarkoituksesta ja tavoitteista!

Vieritä ylös