Kaaosteoria

Omaisuuteni

Tällä sivulla saat selville henkilökohtaisen omaisuuteni ja velkani – yritän näyttää asiat mahdollisimman suoraan ja läpinäkyvästi, jotta ymmärtäisit käytännössä kuinka varallisuutta kerrytetään pitkäjänteisesti. Uusi omaisuuspostaus tulee noin kahden kuukauden välein esille ja siinä omaisuuden ja velkojen esittelyn lisäksi selvitän omaisuuserieni (esim. osakkeet ja kryptot) myyntien ja ostojen syitä. Lisäksi näytän näissä postauksissa kuukausittaisia osinkotulojani, jotta saisit hieman mietinnän aihetta omaan sijoittamiseesi. 

Tavoitteenani on taloudellinen riippumattomuus ja rahassa mitattuna se tarkoittaa kohdallani 1 000 000 euroa eli tasan miljoona on pitkän ajan tähtäimessä oleva summa! Taatusti nyt ensimmäisinä vuosina omaisuuteni ei kasva järisyttävää vauhtia, mutta säännöllisen ja monipuolisen hajautetun sijoittamisen, hyvän kulukurin ja luovan yrittämisen kautta tahti kiihtyy vuosi vuodelta. Olen tehnyt ja tulen tulevaisuudessakin tekemään tekemään virheitä, sillä tietty hallittu riskinotto kuuluu mielestäni suurien mahdottomiltakin vaikuttavien tavoitteiden saavuttamiseen. Toivottavasti saat kokemuksistani paljon inspiraatiota omalle matkallesi tässä ihmeiden maailmassa!

Nettovarallisuuteni

16 358 €

Nettovarallisuus tarkoittaa kokonaisvarallisuuttani, kun omaisuudestani on vähennetty velat. Pitkään kerkesin olla pakkasen puolella kokonaisvarallisuudessa, vasta keväällä 2021 pääsin paremmalle puolelle omassa taloudessani!

Omaisuuteni

129 671 €

Omaisuuteen sisältyy kaikki varallisuuteni; omistusasunto, osakkeet, kryptovaluutat ja auto ovat tällä hetkellä ne suurimmat omaisuuserät hallussani. Tulevina vuosina sijoitan vielä nykyistä useampaan omaisuusluokkaan saadakseni laadukasta hajautusta.

- 113 313 €

Velkoihin kuuluu tällä hetkellä asuntolaina ja erilaisia kulutusluottoja ja luottokorttivelkoja. Erityisesti tähtäimessäni on huonojen velkojen pikainen maksaminen pois – turhat velat haittaavat elämää monella tavalla!

Osakkeeni ja rahastoni

10 741 €

Osakkeita ja rahastoja minulta löytyy nykyään reilulla kymppitonnilla ja kaikki arvopaperisijoitukseni ovat parhaillaan Nordeassa. Ajan myötä lisään selvästi omistuksiani ja hajautan varoja useampiin rahoituslaitoksiin varmuuden vuoksi.

Kryptovaluuttani

1130 €

Kryptovaluutat ovat vielä pieni osa omaisuuttani, mutta tulen panostamaan valtavasti tähän omaisuusluokkaan seuraavina vuosikymmeninä. Valtavia heilahteluja kursseissa on ollut ja tuleekin olemaan, mutta tuottopotentiaali on sen verran huomattava, että ei kukaan toinenkaan entinen pokerinpelaaja voi jäädä tästä junasta pois!

Tässä viimeisimmät omaisuuspostaukseni!

Omaisuuteni 1/2023 - varautumista taantumaan

Omaisuuteni 1/2023 – varautumista taantumaan

Taas on kulunut muutama kuukausi ja on aika selvitellä miten taloudessani on mennyt? Valmistauduin tulevaan taantumaan mm. velkojen lyhentelyllä ja uusien sijoitusten hankinnalla. Lue lisää aiheesta blogissani!

Omaisuuteni 5/2022 - tasaista menoa ennen myrskyä

Omaisuuteni 5/2022 – tasaista menoa ennen myrskyä

Viimeiset kesän kuukaudet menivät suotuisan tasaisesti taloudessani – uhkia kuitenkin riittää nyt iltojen pimetessä. Lue lisää omaisuuspäivityksestäni tämän hetken tunnelmiani ja faktoja!

Omaisuuteni 2/2022 - myrskyn keskellä

Omaisuuteni 2/2022 – myrskyn keskellä

Viime kuukaudet on talouteni ollut melkoisen myrskyn kourissa – osakkeitani ja kryptojani on riepoteltu mennen tullen. Lue enemmän kiivaasta kaudesta postauksestani!

Omaisuuteni 5/2021 - kun kaikki toimii!

Omaisuuteni 5/2021 – kun kaikki toimii!

Kesällä taloudessani tuntui kaiken toimivan kuin itsestään – ei heikkoa lenkkiä löytynyt mistään kohtaa! Vilkaisepa tarkemmat tiedot postauksestani – saatat jopa viisastua hieman!

Omaisuuteni 4/2021 - jäistä meininkiä

Omaisuuteni 4/2021 – jäistä meininkiä

Omaisuuteni ei kehittynyt aivan parhaalla tavalla viime kuukausina. Syytän tästä eniten kryptojen romahdusta, mutta kyse onkin väliaikaisesta tyrmäyksestä kohti isompia kehiä! Lue postauksestani lisää!

Omaisuuteni 2/2021 - valoa pimeyteen

Omaisuuteni 2/2021 – valoa pimeyteen

Tässä postauksessa kerron taas miten varallisuuteni on kehittynyt parissa kuukaudessa. Suunta on selkeästi ylöspäin, kryptot suurin syy ylävireeseen – nappaa artikkelista ideoita omaan talouteesi!

Youtuben antimia omaisuudestani!

Scroll to Top
Vieritä ylös