Kaaosteoria

Omaisuuteni

Tällä sivulla saat selville henkilökohtaisen omaisuuteni ja velkani – yritän näyttää asiat mahdollisimman suoraan ja läpinäkyvästi, jotta ymmärtäisit käytännössä kuinka varallisuutta kerrytetään pitkäjänteisesti. Uusi omaisuuspostaus tulee noin kahden kuukauden välein esille ja siinä omaisuuden ja velkojen esittelyn lisäksi selvitän omaisuuserieni (esim. osakkeet ja kryptot) myyntien ja ostojen syitä. Lisäksi näytän näissä postauksissa kuukausittaisia osinkotulojani, jotta saisit hieman mietinnän aihetta omaan sijoittamiseesi. 

Tavoitteenani on taloudellinen riippumattomuus ja rahassa mitattuna se tarkoittaa kohdallani 1 000 000 euroa eli tasan miljoona on pitkän ajan tähtäimessä oleva summa! Taatusti nyt ensimmäisinä vuosina omaisuuteni ei kasva järisyttävää vauhtia, mutta säännöllisen ja monipuolisen hajautetun sijoittamisen, hyvän kulukurin ja luovan yrittämisen kautta tahti kiihtyy vuosi vuodelta. Olen tehnyt ja tulen tulevaisuudessakin tekemään tekemään virheitä, sillä tietty hallittu riskinotto kuuluu mielestäni suurien mahdottomiltakin vaikuttavien tavoitteiden saavuttamiseen. Toivottavasti saat kokemuksistani paljon inspiraatiota omalle matkallesi tässä ihmeiden maailmassa!

Nettovarallisuuteni

16 477 €

Nettovarallisuus tarkoittaa kokonaisvarallisuuttani, kun omaisuudestani on vähennetty velat. Pitkään kerkesin olla pakkasen puolella kokonaisvarallisuudessa, vasta keväällä 2021 pääsin paremmalle puolelle omassa taloudessani!

Omaisuuteni

124 210 €

Omaisuuteen sisältyy kaikki varallisuuteni; omistusasunto, osakkeet, kryptovaluutat ja auto ovat tällä hetkellä ne suurimmat omaisuuserät hallussani. Tulevina vuosina sijoitan vielä nykyistä useampaan omaisuusluokkaan saadakseni laadukasta hajautusta.

- 107 733 €

Velkoihin kuuluu tällä hetkellä asuntolaina ja erilaisia kulutusluottoja ja luottokorttivelkoja. Erityisesti tähtäimessäni on huonojen velkojen pikainen maksaminen pois – turhat velat haittaavat elämää monella tavalla!

Osakkeeni ja rahastoni

10 965 €

Osakkeita ja rahastoja minulta löytyy nykyään reilulla kymppitonnilla ja kaikki arvopaperisijoitukseni ovat parhaillaan Nordeassa. Ajan myötä lisään selvästi omistuksiani ja hajautan varoja useampiin rahoituslaitoksiin varmuuden vuoksi.

Kryptovaluuttani

845 €

Kryptovaluutat ovat vielä pieni osa omaisuuttani, mutta tulen panostamaan valtavasti tähän omaisuusluokkaan seuraavina vuosikymmeninä. Valtavia heilahteluja kursseissa on ollut ja tuleekin olemaan, mutta tuottopotentiaali on sen verran huomattava, että ei kukaan toinenkaan entinen pokerinpelaaja voi jäädä tästä junasta pois!

Tässä viimeisimmät omaisuuspostaukseni!

Omaisuuteni 5/2023 - taantuma ei haittaa

Omaisuuteni 5/2023 – taantuma ei haittaa

Taas on omaisuuspäivitykseni aika – ennakoitu taantuma ei haittaa juurikaan talouttani tällä hetkellä. Lue lisää sijoituksista ja veloistani tästä postauksesta!

Omaisuuteni 4/2023 - hitaasti hommat etenee

Omaisuuteni 4/2023 – hitaasti hommat etenee

Hitaasti hommat etenee eli sekä omaisuuteni että velkani kehittyvät juuri nyt oikeaan suuntaan omassa taloudessani. Vilkaise aiheesta tarkemmin postauksestani – voit saada jotain kehitysideoita omaankin elämääsi!

Omaisuuteni 3/2023 - elämää epävarmuudessa

Omaisuuteni 3/2023 – elämää epävarmuudessa

Viime aikoina yleinen taloustilanne on hakenut suuntaa ilman selvää päämäärää. Miten se on vaikuttanut omaan talouteeni – ota selvää omaisuuteni ja velkojeni kehityksestä postauksestani!

Omaisuuteni 1/2023 - varautumista taantumaan

Omaisuuteni 1/2023 – varautumista taantumaan

Taas on kulunut muutama kuukausi ja on aika selvitellä miten taloudessani on mennyt? Valmistauduin tulevaan taantumaan mm. velkojen lyhentelyllä ja uusien sijoitusten hankinnalla. Lue lisää aiheesta blogissani!

Omaisuuteni 5/2022 - tasaista menoa ennen myrskyä

Omaisuuteni 5/2022 – tasaista menoa ennen myrskyä

Viimeiset kesän kuukaudet menivät suotuisan tasaisesti taloudessani – uhkia kuitenkin riittää nyt iltojen pimetessä. Lue lisää omaisuuspäivityksestäni tämän hetken tunnelmiani ja faktoja!

Omaisuuteni 2/2022 - myrskyn keskellä

Omaisuuteni 2/2022 – myrskyn keskellä

Viime kuukaudet on talouteni ollut melkoisen myrskyn kourissa – osakkeitani ja kryptojani on riepoteltu mennen tullen. Lue enemmän kiivaasta kaudesta postauksestani!

Youtuben antimia omaisuudestani!

Scroll to Top