Kaaosteoria

Omaa taloutta

Suomalaisten velkaantuminen 2024

Suomalaisten velkaantuminen 2024

Miltä näyttää suomalaisten velkaantuminen 2024? Tutustu suomalaisten asuntokuntien ajankohtaiseen velkatilanteeseen tästä kirjoituksestani!

Missä kunnossa on Suomen talous?

Missä kunnossa on Suomen talous?

Mikä on Suomen talouden tilanne juuri nyt? Kirjoituksessani on ajankohtaista tietoa mm. bruttokansantuotteen, velkatilanteen ja työllisyyden suhteen. Lue postaukseni ja tiedät missä mennään!

Digitaalinen euro - uhka vai mahdollisuus

Digitaalinen euro – uhka vai mahdollisuus?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin EKP:n kaavailema vaihtoehto käteiselle. Millainen tämä digitaalinen euro käytännössä, mitkä olisivat sen hyvät puolet ja riskit – ota selvää siitä postauksestani!

7 miljonäärin tapaa

7 miljonäärin tapaa – itseensä sijoittamisesta verosuunnitteluun

Miljönääreillä on usein tiettyjä yhdistäviä tapoja, joista oppimalla voit itsekin lisätä vaurastumisen mahdollisuuksiasi. Tästä postauksesta voit napata miljonäärien tavat omaan käyttöösi – asiaa on luvassa mm. itseensä sijoittamisesta ja verosuunnittelusta!

Miksi on vaikeaa vaurastua Suomessa?

Miksi on vaikeaa vaurastua Suomessa?

Suomessa harvat onnistuvat vaurastumaan – mitkä ovat siihen suurimmat syyt? Tiukkoja vastauksia luvassa mm. elinkustannusten, verotuksen, yrittämisen ja koulutuksen kuvioista!

Miten päästä eroon veloista?

Miten päästä eroon veloista?

Miten päästä eroon veloista – keinoja ovat mm. kulujen leikkaus, neuvottelut ja velkojen maksun strategiat. Tutustu aiheeseen syvemmin blogissani!

Tutustu
Janne Soikkeli

Janne Soikkeli

SIJOITUSBLOGGAAJA

Yksinkertainen mies monimutkaisessa maailmassa! Blogin tarkoituksena kaaoksen keskellä on luoda selvyyttä taloudesta itselleni ja lukijoilleni selvällä kielellä postaus kerrallaan.

Parhaat palat
Mainokset
Blogin aihealueet
Scroll to Top