Kaaosteoria

Toistuvan tulon affiliate-ohjelmat

Toistuvan tulon affiliate-ohjelmat ovat erinomainen keino hankkia jatkuvaa passiivista tuloa mainostamalla erilaisia palveluita tai tuotteita. Tämän kaltaisissa affiliate-ohjelmissa  saamasi palkkiot ovat jopa kuukausittaisia, joten saamasi ansiot saattavat tuoda sinulle vuokran tapaista tasaista tulovirtaa.

Tässä postauksestani saat tarkkaa informaatiota useista laadukkaista affiliate-ohjelmista, joiden kautta pystyt nappaamaan lisätuloja mainostamalla niitä jossain mediakanavassasi, kuten esimerkiksi blogissasi, verkkosivullasi tai somekanavissasi. Nämä esittelemäni affiliate-ohjelmat ovat kansainvälisiä, joten parhaimmillaan voit levittää sanomaasi niiden palveluista todella laajalle yleisölle.

ActiveCampaign

Ensimmäinen laadukas toistuvan tulon affiliate-ohjelma on ActiveCampaign, mikä tarjoaa asiakkailleen työkaluja sähköpostimarkkinointiin, markkinoinnin automaatioon ja asiakkuuksien hallintaan. Tälle palvelulle löytyy runsaasti käyttötarkoituksia niin verkkokaupan, yritysten välisessä kaupan kuin yrityksiltä kuluttajille tapahtuvan kaupankäynnin saralta.

Parhaat puolet. ActiveCampaignin avulla sen käyttäjät voivat tavoittaa enemmän asiakkaita tarkasti kohdennetun markkinoinnin kautta hyödyntämällä esimerkiksi sähköpostimarkkinointia, tilauskaavakkeita tai sivuston seurantaa. Palvelu auttaa myös kohentamaan asiakassuhteita  kohdentamalla tarkasti ja tekemällä automatisoinnista yksinkertaisen helppoa. ActiveCampaignista on suurta hyötyä myös myynnissä automaation kautta, sekä liidien että myyntiputkien hallinnassa.

Millaiset palkkiot? ActiveCampaign tarjoaa affiliate-kumppaneilleen 20 -30 %:n toistuvaa kuukausittaista palkkiota niiden hankkimien asiakkaiden kuukausimaksuista. Käytännössä jos asiakas maksaa 100 $ kuussa palvelusta, saat silloin palkkiona siis vähintään 20 $ kuukausittain! Saamasi palkkioprosentti voi kohota jopa 30 %:n riippuen hankkimiesi asiakkaiden määrästä ja kuinka pitkään ne käyttävät palvelua.

ActiveCampaign
ActiveCampaign - erinomainen affiliate-ohjelma tarjolla (kuva ActiveCampaignin verkkosivulta)

Pipedrive

Seuraava kokeilemisen arvoinen affiliate-ohjelma löytyy Pipedrivelta, mikä on on käytännössä edistyksellinen myyntialusta. Sillä on kaikkiaan asiakkaita yli 100 000 yritystä maailmanlaajuisesti 179 maassa, joten todellista näyttöä palvelun käyttökelpoisuudesta ja kysynnästä on jo selkeästi olemassa.

Myyntialustan ominaísuuksia. Pipedrivella on todella runsaasti ominaisuuksia palvelussaan – esimerkiksi automaatio, mukauttaminen, myyntiputkien ja liidien hallinta sekä tietosuojasta huolehtiminen ovat tärkeitä elementtejä tässsä myyntialustassa. Lisäksi Pipedriveen on saatavilla tuhansia integraatioita, joiden avulla palvelun käyttäjä pystyy esimerkiksi automatisoimaan laskutusta ja kirjanpitoa, tekemään sähköpostimarkkinointia,  etsimään uusia liidejä tai hyödyntämään chatbotteja toiminnassaan.

Miksi liittyisit mukaan? Pipedriven affiliate-ohjelma antaa jokaisesta affiliatelinkistäsi mukaan liittyvän maksavan asiakkaan myyntituloista 20 % ensimmäisen vuoden verran. Affiliatelinkkisi eväste on voimassa 90 päivää, joten voit saada myyntiä vielä pitkän ajan päästä palveluun kaikessa rauhassa tutustuneen ihmisen päättäessä lopulta siirtyä maksullisen palvelun käyttäjäksi. Pipedrivessa on ilmainen 14 päivän kokeilujakso, mikä sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jotta voit laadukkaasti ja syvällisesti mainostaa tätä palvelua omalle yleisöllesi.

 

Pipedrive
Pipedrive tarjoaa todella kattavan myyntialustan yrityksille (Kuva Pipedriven verkkosivulta)

SendOwl

Toistuvan tulon affiliate-ohjelmat ovat erinomaisen kiinnostavia vaihtoehtoja lisätulojen hankkimiseen erityisesti silloin, kun niitä tukee jokin suuri megatrendi. SendOwlin tapauksessa tämä voimakkaasti tukeva megatrendi on digitaalisaatio ja erityisesti verkkokaupan yleistyvä käyttö puhuu suoraan tämän palvelun puolesta. SendOwl on yksinkertaisesti ilmaistuna palvelu, minkä avulla sen asiakkaat voivat myydä verkossa digitaalisia tuotteitaan helpolla tavalla.

Mistä tämä palvelu on tehty? SendOwlin kautta asiakkaat pystyvät kauppaamaan esimerkiksi e-kirjoja, verkkokursseja, tilauksia tai jäsenyyssivustoja verkossa esimerkiksi omalla verkkosivullasi tai Shopifyssa. Palvelu auttaa myös digitaalisten tuotteiden markkinoinnissa; apuna ovat mm. lisämyynti (kassalla voit tarjota samanlaisia tuotteita tai useaa tuotetta alennuksella), asiakkaiden houkuttelu suosittelemaan tuotteita tutuilleen ja automaattiset sähköpostit kassalla tuotteensa ostamatta jättäneille kävijöille. Lisäksi SendOwliin on saatavilla runsaasti integraatioita esimerkiksi maksujärjestelmien (Stripe, PayPal ja Apple Pay) ja markkinoinnin (ActiveCampaign, Mailchimp ja ConverKit) suhteen.

Paljonko voit tienata? SendOwlin affiliate-ohjelmassa saat jokaisesta palveluun linkistäsi liittyvän maksavan asiakkaan pulittamista maksuista itsellesi 20 % tasan niin kauan, kuin asiakas käyttää palvelua. Näillä maksuilla ei ole mitään ylärajaa, joten voit hankkia palveluun affiliate-linkkisi kautta niin paljon kuin ikinä kykenet ja tulot nousevat automaattisesti uusien maksavien asiakkaiden liittyessä mukaan. Palkkiosi maksetaan Paypal-tilillesi  ja voit mainostaa SendOwlia ilman maksullista jäsenyyttä – vaikka suosittelenkin sinua testaamaan palvelua käytännössä, jotta voit markkinoida palvelua kattavammin ja käytännönläheisemmin yleisöllesi!

SendOwl
SendOwl auttaa myymään digitaalisia tuotteita verkossa (Kuva SendOwlin verkkosivuilta)

Teachable

Viimeiseksi saat tutustua Teachableen, minkä avustuksella käyttäjät pystyvät luomaan ja myymään verkkokursseja ja -valmennuksia globaalille yleisölle. Nykyaikana koronan myötävaikutuksesta Teachablen kaltaisen palvelun kysyntä on käytännössä kasvanut räjähdysmäisesti ja tulevina vuosina voi hyvin ennakoida verkkokurssien ja -valmennusten tulevan yhä suositummaksi tavaksi omaksua uusia asioita.

Mitä Teachable tarjoaa? Tällä palvelulla käyttäjät voivat siis myydä verkossa kursseja ja valmennuksia omalle yleisölleen. Olennaisia vahvuuksia Teachablella on esimerkiksi kustomointi (verkkokoulun muokattavuus, kattavat integraatiot ja lmyyntisivujen teko), oppimisen työkalut (saa olla rajattomasti kursseja ja oppilaita, livekeskustelut ja oppilaiden sitouttaminen tietokilpailuilla ja todistuksilla) ja kaupallistaminen (esim. joustava hinnoittelu akennuskupongeista jäsenyyksiin, affiliate-markkinointi myyntiä kasvattamassa ja arvonlisäverosta huolehtiminen).

Miten voit ansaita? Teachablea mainostaessasi on mahdollista saada jopa 30 % palkkiota palveluun linkistäsi liittyneiden maksavien asiakkaiden tilausmaksuista. Evästeesi on voimassa 90 päivää, joten voit hyvin saada myyntiä vielä pitkän ajan päästä affiliate-linkkiäsi klikanneen kävijän liittyessä maksulliseksi tilaajaksi. Teachable maksaa palkkiot aina kuukausittain ja keskimääräinen affiliaatti tienaa 450 $ kuussa tätä palvelua markkinoidessa, joten on todellakin mahdollista tehdä Teachblen avulla kunnon tiliä!

 

Teachable
Teachablen kautta verkkokurssit ja -valmennukset esille! (Kuva Teachablen verkkosivulta)

Toistuvan tulon affiliate-ohjelmat yhteenvetona

Toistuvan tulon affiliate-ohjelmat tarjoavat kaikkiaan todellisen mahdollisuuden hankkia oivia lisätuloja mainostamalla laadukkaita palveluita tai tuotteita. Työtä tässä puuhassa onnistuminen kuitenkin vaatii huomattavasti, sillä pelkkä linkkien laitto verkkosivuillesi ei riitä mihinkään uusien asiakkaiden houkutteluun mainostamiesi asioiden pariin. Apua affiliate-markkinointiin löydät tältä sivustoltani, jolle olen koonnut kattavasti informaatiota asiaan liittyen. Toivon sinulle onnea ja sisua omaan affiliate-markkinointiisi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top