Kaaosteoria

Verkkokaupan aloitus - sijoittajille uniikkia sisältöä

Oman verkkokaupan aloitus on aina jännittävää – avasin juuri nyt ensimmäisen oman verkkokauppani Investuntin. Se on suunnattu erityisesti sijoittajille ja firettäjille ja tarjolla on mm. uniikkeja vaatteita, asusteita ja taidetta suomalaiselle yleisölle. Tässä postauksessa esittelen sinulle tarkemmin, millainen verkkokauppa on kyseesssä, miten autan muita aloittamaan omia verkkokauppoja sen avulla ja mitä tämä verkkokauppa merkitsee minulle henkilökohtaisesti!

Millainen verkkokauppa on Investunt?

Sijoittaminen ja firettäminen on jo pitkään ollut oleellinen osa minun elämää – mieleeni tuli jostain idea, että Suomessa ei ole omaa sijoittajille tarkoitettua verkkokauppaa tarjolla. Näen itse että sijoittamalla jokainen voi kohentaa elämäänsä monipuolisesti, joten ajattelin tarjota kaikille mahdollisuuden ilmaista omaa identiteettiä tyylikkäillä vaatteilla, asusteilla ja taiteella. 

Kaikkien Investuntin tuotteiden designin olen luonut itse ja jokainen tuote valmistetaan aina tilauksesta, joten niitä ei ole valmiina varastossa missään. Kaikki Investuntin tuotteet valmistetaan Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja mukana on runsaasti ekologisesti valmistettuja tuotteita vaativampaankin makuun sopien.

Verkkokauppani vahvuuksina voisin mainita huolettoman tilauksen 30 päivän ilmaisella palautusoikeudella, tuotteiden luomisella juuri sijoittajien tarpeita ajatellen ja täysin uniikkien tuotteiden valikoiman.

Vaatteet. Ehkä alkuun se kaikista tärkein tarjottava tuotekategoria ovat vaatteet, joissa aluksi on saatavilla runsaasti erilaisia t-paitoja ja huppareita. Vaatteissa on tarjolla runsaasti ekologisia vaihtoehtoja ja erityisesti huppareissa on saatavilla kokoja joka lähtöön!

Asusteet. Alkuvaiheessa asusteiden puolella on saatavilla erilaisia sijoittamiseen ja firettämiseen liittyviä mukeja, hattuja ja reppuja. Näillä tuotteilla on mahdollista piristää elämää monipuolisesti kotona, työpaikalla ja ulkona!

Taide. Mielestäni taiteella on suuri merkitys jokaiselle – se voi antaa kosolti voimaa elämään omalla tyylikkäällä ja painokkaalla tavallaan. Verkkokaupassani on aluksi tarjolla uniikkeja julisteita ja alumiinikomposiittilevyjä, joilla pystyt koristamaan kotiasi sisältä ja ulkoa.

Miten autan muita verkkokauppoja?

Tämä Investunt verkkokauppa on tosiaan minulle ensimmäinen laatuaan ja tulen kehittymään taatusti valtavasti tässä matkan varrella. Bloggarina ja tubettajana tulen kertomaan kaikkea verkkokauppiaan arkeen kuuluvia asioita, jolloin voit oppia itsekin oleellisia seikkoja todellisesta verkkokaupan aloittamisesta ja hallinnoinnista!

Olen tubettajana ihmetellyt jo pitkään, miksi kukaan suomalainen verkkokauppias ei kerro arjestaan ja kaikista verkkokaupan toimintaan vaikuttavista asioista mitään. Totuus on kuitenkin, että verkkokauppa on valtavassa kasvussa globaalilla tasolla ja meidän suomalaistenkin on lähdettävä rohkeasti myymään asioita maailmalle.

Tulen siis kertomaan monipuolisesti kaikista oleellisista verkkokaupan asioista; mm. markkinointi, palautukset, tuotteiden luominen, verotus ja työntekijöiden palkkaaminen ovat tärkeitä pointteja, joihin tartun innolla tulevien vuosien aikana. Tarkoituksenani on luoda Investuntista globaali brändi, joten tulet oppimaan matkan varrella todella merkittäviä asioita verkkokaupan kasvattamisen suhteen!

Mitä oma verkkokauppa merkitsee minulle?

Verkkokaupan aloitus merkitsee minulle todella paljon; se antaa erityisesti mahdollisuuden oppia uusia asioita ja kohentaa taloudellista tilannettani. 

Oppimisen riemu. Olen jo vuosikymmeniä opiskellut asioita sijoittamiseen ja firettämiseen liittyen ja viime vuosina myös yrittäminen on noussut tärkeäksi osaksi elämääni. Tämän verkkokaupan avulla voin oppia yrittäjyyttä erittäin käytännönläheisesti ja täytyy sanoa että tässä muutaman kuukauden yrittäjyyden aikana olen oppinut jo valtavasti asioita mm. kirjanpidosta, verotuksesta ja verkostoitumisesta.

Verkkokauppani kanssa aion toki ottaa mallia muista menestyneistä verkkokaupoista, mutta taitojeni karttuessa tarkoituksenani on myös kokeilla aivan uusia ideoita myynnin ja brändin kohentamiseksi. Riskiä toki tällä tavalla toimiessa on runsaasti, mutta mielestäni suurempi riski on tehdä kuin kaikki muut ja saada vain se keskimääräinen tulos.

Taloudellisen tilanteen kohentaminen. Jo vuosikymmeniä olen ansainnut valtaosan tuloistani vartijana ja sillä tavalla olen pärjännyt kohtuullisesti maltillisella kulutuksella. Tämä väylä elää on kuitenkin erittäin aktiivista – saadakseni tuloja minun on panostettava kallisarvoista aikaa ja työtä, jotta saisin tarpeeksi rahaa elämiseen. Perustin verkkokaupan osittain siksi, että se mahdollistaa myöhemmin jatkuvan passiivisen tulon: monet työvaiheet on automatisoitu ja ulkoistettu muille toimijoille ja kaukaisessa tulevaisuudessa tavoitteeni onkin irtautua täysin operatiivisesta toiminnasta. Tähän vaiheeseen pääsyyn toki menee helposti vähintään viidestä kymmeneen vuotta, mutta sinnikkäällä ja strategisella ajattelulla ja työllä uskon pääseväni tähän tavoitteeseen aikanaan!

Verkkokaupan aloitus yhteenvetona

Oman Investunt verkkokaupan aloitus on siis nyt täyttä todellisuutta; olen ylpeä jo tähän mennessä saavuttamastani urakasta, mutta itse verkkokaupan matka on vasta aivan alkuvaiheillaan. Tulevina vuosina tulen panostamaan verkkokauppaani valtavasti ajallisesti ja rahallisesti ja pitkän ajan kovana tavoitteenani on tehdä Investuntista sijoittamisen globaali brändi!

Mitä mieltä olet aiheesta? Näetkö menestymisen mahdollisuuksia vai hukkuuko tämä valtavaan verkkokauppojen tarjontaan? Laita kommenttia rohkeasti alle, kaikki mielipiteet ovat arvokkaita!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top