Kaaosteoria

Royaltiz esittely - sijoita lahjakkuuksiin

” Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Royaltiz* on mielenkiintoinen palvelu, minkä kautta voit sijoittaa erilaisiin lahjakkuuksiin ja tienata monella tavalla. Tämä Royaltiz esittely näyttää sinulle perusteellisesti, millainen palvelu Royaltiz on ja kuinka voit ansaita panostamalla esim. jalkapallon pelaajiin ja muusikoihin!

Mikä on Royaltiz?

Royaltiz on ranskalainen yritys, minkä kautta voit ansaita urheilijoiden ja muiden lahjakkuuksien ansioiden, somemenestyksen ja urakehitysten avulla. Jokaisesta palveluun liittyvästä lahjakkuudesta luodaan oma ROY, jolla voidaan käydä  kauppaa ja josta on saatavissa kuukausittaista korkotuottoa. Kunkin lahjakkuuden ROY:n arvo perustuu kunkin yksilön tuottamaan taloudelliseen arvoon.

Jokainen Royaltizin lahjakkuus solmii 10 ekslusiivisen vuoden sopimuksen Royaltizin kanssa, joten näiden lahjakkuuksien antamia tuottoja ei ole muualta saatavilla. Lisäksi 10 vuoden pitkäaikaiset sopimukset mahdollistavat hyvän sauman ansaita vuosikausia passiivista tuloa korkotuottojen kautta.

Lahjakkuuksia on mukana useita satoja urheilun ja viihteen aloilta; urheilun puolella painottuvat jalkapallo, kamppailulajit, tennis ja rugby ja viihteen puolella erilaiset somevaikuttajat. Mukana on esimerkiksi Real Madridin Vinicius Junior, Manchester Cityssä vaikuttanut Riyad Mahrez ja nelinkertainen taistelusambon maailmanmestari Ikram Aliskerov.

Royaltiz esittely
Royaltiz tarjoaa mahdollisuuden ansaita lahjakkuuksien kehityksestä (Kuva: Royaltiz)

Miten voit ansaita Royaltizilla?

Royaltiz esittelyn seuraavassa vaiheessa pääset tutustumaan useaan keinoon tienata palvelussa; ansaintatapoja ovat arvonnousu, korkotuotto ja tehtävien teko.

Arvonnousu. Jokaisella Royaltizin lahjakkuudella on siis oma ROY, minkä arvo voi kohentua henkilön taloudellisen arvon nousun avulla. Kaikkien lahjakkuuksien ROY:illa on tietty maksimitarjonta eli uusia ROY-yksikköjä ei luoda enää lisää. Jos ostat lahjakkuuden ROY:n alhaisemmalla hinnalla, voit jossakin kohtaa tienata sijoituskohteen arvonnousulla! 

Korkotuotto. Lahjakkuuksien ROY:ita omistamalla saa kuukausittain korkotuottoja  ja kunkin lahjakkuuden korkotuotto määräytyy lahjakkuuden tulojen arvon mukaan. Esimerkiksi jalkapalloilijoilla otetaan huomioon palkkataso, mahdollinen tuotto sosiaalisen median vaikuttamisessa sekä ikä. Yleensä korkeinta korkotuottoa on saatavilla jo asemansa vakiinnuttaneilta kokeneilta lahjakkuuksilta, mutta heidän potentiaalinen arvonnousu on rajoitettua tulevaisuudessa. Puolestaan uransa alkuvaiheessa olevilla lahjakkuuksilla korkotuotto on useimmiten matalalla tasolla, mutta arvoonousupotentiaali on suurempaa.

Korkotuottoa on saatavilla jokaisesta lahjakkuudesta koko 10 vuoden sopimuksen ajan ja pienimmillään korkotuotto on yleensä on noin 1-2 % ja korkeimmillaan korkotuottoa on kerättävissä noin 20 % vuodessa!

Tehtävät. Voit ansaita Royaltizilla myös suorittamalla erilaisia tehtäviä, joilla on mahdollista saada itselle palkintoina rahaa toteutuneista tehtävistä. Erilaisia tehtäviä ovat esimerkiksi osallistuminen talentin ostoon esittelyssä, kaupankäynti yli 1000 eurolla palvelussa tai 10 euron korkotuoton kerääminen kuussa. Pienimmillään tehtävistä saatavat palkkiot liikkuvat 1-2 euron tuntumassa ja suurimmillaan voit saada 200 euron palkkioita haltuusi! 

Royaltiz esittely
Royaltizilla voit saada jopa yli 20 %:n korkotuottoa lahjakkuuksista! ( Kuva Royaltiz)

Royaltizin kulut

Royaltiz esittely ei olisi mitään ilman kulujen selvittelyä, sillä ne vaikuttavat oleellisesti sijoittajan saamaan kokonaistuottoon. Royaltiz ei veloita maksuja, kun talletut palvelun lompakkoon varoja tai lunastaessasi rahaa pankkitilillesi. Tämä  kuluttomuus koskee sinua, jos pankkitilisi sijaitsee Euroopan Unionin alueella.

Veloitettavat maksut:

  •  5 % maksu kunkin ostotapahtuman kokonaissummasta Royaltizille
  •  1 euron kulu jokaisesta ostotapahtumasta maksupartnerille MANGOPAY:lle

Miten valita lahjakkuudet Royaltizilla?

Erilaisia lahjakkuuksia on valittavana satoja kappaleita ja vain tietyt parhaat lahjakkuudet nostavat runsaasti arvoaan ja antavat hyvää korkotuottoa. Tässä annan sinulle vinkkini parhaiden lahjakkuuksien löytämiseen, jotta sijoittamisesi Royaltizilla olisi mahdollisimman kannattavaa!

Tutki lahjakkuuksien tiedot. Jokaisesta lahjakkuudesta on esillä Royaltizilla perustietoja; niihin kuuluvat mm. henkilön esittely, tunnusluvut markkina-arvosta korkotuottoon ja someseuraajien määrät. Lisäksi voit löytää uusimmat lahjakkuutta koskevat uutiset tämän palvelun kautta. Suosittelen kuitenkin sinua hakemaan tietoja myös muualta; erityisesti urheilijoiden tilastotietoja on kattavasti saatavilla netistä.

Tarkkaile sometilejä. Myös lahjakkuuksien sometilejä kannattaa tutkia; suurta kiinnostusta ja innostusta herättävät persoonat mahdollistavat suuremman tulovirran tulevaisuudessa. Erityisesti jalkapalloilijoiden kohdalla on löydettävissä todella suuria seuraajamääriä ja innostusta herättäviä lahjakkuuksia – Vinicius Junior on tästä loistava esimerkki yli 44 miljoonalla Instagramin seuraajallaan!

 

Royaltiz esittely yhteenvetona

Royaltiz esittelyn voisi kiteyttää seuraavaan lauseeseen; sijoita lahjakkuuksiin ja tienaa monella tavalla! Riskejäkin Royaltizin kautta sijoittamiseen toki löytyy; esimerkiksi monet lahjakkuudet ovat menettäneet omaa kurssiarvoaan listautumishintaan verrattuna ja toisaalta kannattaa Royaltiziin palveluna liittyy yritysriski. Kokonaisuutena kuitenkin näen tämän palvelun tulevaisuuden lupaavana mielenkiintoisen ja uniikin ansaintamallin ansiosta!

Jos lupaaviin lahjakkuuksiin sijoittaminen kiinnostaa sinua, tutustu ihmeessä tähän Royaltizin palveluun alla olevasta linkistäni. Liittyminen mukaan Royaltiziin ei maksa mitään ja voit löytää sieltä mielenkiintoisia uniikkeja sijoitusmahdollisuuksia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top