Kaaosteoria

Parhaat Shopify lisäosat

Todella laadukas Shopify lisäosa voi antaa verkkokaupallesi kaivattua toimivuutta esimerkiksi arvostelujen, sähköpostimarkkinoinnin tai lisämyynnin avulla. Tähän postaukseen otin mukaan esiteltäväksi omia suosikkejani, joita käytän omassa Shopify-verkkokaupassani – mukana on mm. tuotekuvausten ikonien Product Description Icons, sähköpostimarkkinoinnin Klaviyo ja vaatteiden kokotaulukkojen tekijä Kiwi Sizing.

Product Description Icons

Product Description Icons on arvokas Shopify lisäosa; se helpottaa tuotteiden kuvailemista ja esittämistä visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Sovellus tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman erilaisia synboleja, ikoneita ja kuvakkeita, jotka voivat lisätä tuotekuvauksiin visuaalista vetovoimaa ja selkeyttä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Valtava ikonivalikoima: Sovellus tarjoaa satoja erilaisia symboleja ja ikoneita eri kategorioista, kuten elektroniikka, vaatteet, ruoka, terveys ja kauneus, kodintarvikkeet ja paljon muuta. Tämä mahdollistaa käyttäjien valita juuri oikeat kuvakkeet kuvaamaan tuotettaan tehokkaasti. Lisäksi voit ladata palveluun omia ikoneitasi muista palveluista (esim. Canva).

Helppo käyttöliittymä: Icons-sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja intuitiiviseksi. Käyttäjät voivat selata eri kategorioita, etsiä tiettyjä ikoneita hakutoiminnon avulla ja lisätä valitsemansa ikonit helposti tuotekuvaukseen.

Muokattavuus: Vaikka sovellus tarjoaa valmiita ikoneita, käyttäjät voivat myös muokata niitä mieleisekseen. Muokkausmahdollisuudet voivat sisältää värin, koon ja tyylin muokkaamisen, jotta ikonit vastaavat paremmin käyttäjän brändiä ja estetiikkaa.

Tekstin lisääminen: Icons-sovelluksen avulla käyttäjät voivat lisätä tekstiä ikonien yhteyteen tuotekuvauksiin. Tämä auttaa selventämään tuotteen ominaisuuksia ja etuja ikonien rinnalla.

Jakaminen ja tallentaminen: Kun tuotekuvaus on valmis, käyttäjät voivat jakaa sen suoraan sosiaalisen median alustoille, verkkokauppoihin tai tallentaa sen myöhempää käyttöä varten.

Päivittyvä ikonivalikoima: Sovellus päivittyy säännöllisesti uusilla ikoneilla ja teemoilla, jotta käyttäjät voivat aina luoda tuoreita ja ajankohtaisia tuotekuvauksia.

Tarramerkit, bannerit ja taulukot. Voit myös hyödyntää tarramerkkejä, joilla pystyt tarjoamaan asiakkaille lisätietoa tuotteista ja nopeuttamaan ostamista. Toinen käyttökelpoinen työkalu on banneri, millä pystyt korostamaan tuotekuvauksen oleellisinta kohtaa asiakkaillesi hehkuvalla tyylillä! Kolmas hyödyllinen kalleimpaan pakettiin kuuluva ominaisuus on taulukko, mihin pystyt laittamaan kätevästi tuotteen ominaisuudet esille selkeällä tavalla.

Suurimmat hyödyt

 • Nopeuttaa tuotteiden kuvaamista visuaalisten elementtien avulla.
 • Parantaa tuotteiden esittämistä houkuttelevalla tavalla.
 • Helpottaa brändin tunnistettavuutta ikonien ja tyylikkään muotoilun avulla.
 • Säästää aikaa ja vaivaa graafisten elementtien suunnittelusta.

Hinnoittelu

Käytännössä Product Description Icons sisältää kaksi erilaista versiota: Basic- ja Pro-paketit. Jo Basic-versiolla saat käyttöösi kaikki ikonit ja muokkausmahdollisuudet, mutta kalliimpi Pro-versio antaa lisää vaihtoehtoja parantaa tuotekuvausten houkuttelevuutta. Kumpaankin versioon saat 7 päivän maksuttoman kokeilun käyttöösi.

Basic. Perustason versio kustantaa 5 $ kuussa ja siihen sisältyy mm. jo yli 100 000 ikonia, muokattava tyyli, omat kuvat, dynaamiset tietokentät, yli 20 näyttösääntöä ja emojit. Käytännössä jo tämä paketti riittää pitkälle verkkokaupan tuotekuvauksien visualisointiin.

Pro. Kalliimpi Pro-versio maksaa 10 $ kuussa ja siinä on perustason ominaisuuksien lisäksi mm. hyödylliset tarramerkit, bannetit ja taulukot, maarajaukset ja ajastin.

Product Description Icons
Product Description Icons antaa mahdollisuuden käyttää hyödyllisiä kuvakkeita tuotekuvauksissa

Judge.me

Verkkokaupan menestyksen kannalta asiakkaiden arvioinneilla on valtava merkitys; niiden kautta tuotteistasi kiinnostuneet saavat arvokasta tietoa aikaisemmin tuotteen ostaneiden ihmisten todellisista koskemuksista. Yksi parhaimmista Shopifylle luoduista sovelluksista tähän tarkoitukseen on Judge.me, mikä tarjoaa helppokäyttöisen ja monipuolisen alusta, millä voit helposti kerätä, hallita ja näyttää asiakkaiden antamia arvosteluja ja palautteita verkkosivullaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

Arvostelujen kerääminen: Judge.me mahdollistaa asiakkaiden arvostelujen keräämisen tuotteista ja palveluista. Kauppias voi pyytää asiakkailta arvioita ostoksen jälkeen, mikä auttaa lisäämään luotettavuutta ja antaa uusille asiakkaille paremman käsityksen tuotteiden laadusta.

Monipuoliset arvostelutyypit: Sovellus tukee erilaisia arvostelutyyppejä, kuten tähtiarvioita, tekstiarvioita ja kuvien lataamista. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden ilmaista kokemuksiaan monipuolisesti.

Visuaalinen näyttö: Arvostelut voidaan näyttää houkuttelevasti verkkosivuilla erilaisilla asetuksilla, kuten tähtiarvostelujen keskiarvo, yksittäiset arvostelut ja suositukset. Tämä auttaa luomaan luottamusta asiakkaiden keskuudessa.

Tuotekuvat ja videoarviot: Judge.me mahdollistaa asiakkaille kuvien ja videoarvioiden lähettämisen, mikä auttaa potentiaalisia ostajia saamaan paremman käsityksen tuotteista ennen ostoa.

Helppo hallinta: Sovelluksen hallintapaneeli tarjoaa selkeän tavan tarkastella ja hallita saapuneita arvosteluja ja palautteita. Kauppias voi vastata asiakkaiden kysymyksiin ja kiittää heitä arvosteluistaan.

Kustomisointi: Judge.me tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä arvostelujen näyttöä verkkosivuilla yrityksen brändin ja tyylin mukaisesti.

Suurimmat hyödyt

 • Lisää luottamusta verkkokaupan asiakkaiden keskuudessa.
 • Parantaa konversioita, kun potentiaaliset asiakkaat näkevät positiivisia arvosteluja.
 • Tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden jakaa monipuolisempia arvioita tuotteista.
 • Helpottaa asiakaspalautteen hallintaa ja vuorovaikutusta

Hinnoittelu

Tämä erinomainen Shopify lisäosa sisältää kaksi erilaista vaihtoehtoa; ilmaisen Forever Free-paketin ja maksullisen Awesome-paketin. Mikä hämmästyttävintä, jo ilmainen versio sisältää rajoituksettomat arvostelupyynnöt, kuva- ja videoarvostelut ja sähköpostiin liitettävät haastattelut. Maksullinen versio lisää mahdollisuuksia tienata esimerkiksi automaattisten muistutusten ja Google Shoppingin avulla.

Forever Free. Ilmainen versio on jo varsin kattava ominaisuuksiltaan; mukana ovat siis mm. rajoituksettomat arvostelupyynnöt, kuva- ja videoarvostelut, sähköpostiin liitettävät haastattelut, hakukoneoptimointiin soveltuvat kappaleet ja haastattelujen moderointi.

Awesome. Maksullisessa 15 $ kuussa kustantavassa paketissa saat perusversion herkkujen lisäksi myös mm. helppokäyttöisen sähköpostin editoonnin, automaattiset muistutukset, palkintokupongit, kaikkien haastattelujen sivun ja täydellisen kustomoitavuuden.

Klaviyo

Klaviyo on erittäin käyttökelpoinen tehokkuuttasi lisäävä Shopify lisäosa; se on monipuolinen markkinointiautomaatio- ja sähköpostimarkkinointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä rakentamaan merkityksellisiä ja henkilökohtaisia suhteita asiakkaisiinsa. Sovellus tarjoaa monipuolisia työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla yritykset voivat luoda kohdennettuja markkinointikampanjoita, seurata asiakkaiden toimintaa ja optimoida viestintäänsä paremman sitoutumisen ja konversion saavuttamiseksi. Huonona puolena oppimiskynnys on melkoinen aluksi ja palvelu voi tulla hintavaksi asiakaskontaktien määrän kasvaessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Sähköpostimarkkinointi: Klaviyo mahdollistaa personoitujen sähköpostikampanjoiden luomisen ja lähettämisen. Sovelluksen avulla voi jakaa segmentoitua sisältöä, lähettää automaattisia viestejä ostotapahtuman jälkeen ja seurata kampanjoiden suorituskykyä.

Kohdennus ja segmentointi: Klaviyo tarjoaa monipuoliset työkalut asiakassegmenttien luomiseen perustuen käyttäjien käyttäytymiseen, demografisiin tietoihin ja ostohistoriaan. Tämä mahdollistaa tarkemman ja relevantimman viestinnän.

Dynaaminen sisältö: Sovellus mahdollistaa dynaamisen sisällön käytön, joka mukautuu vastaanottajan tietoihin, kuten nimeen, ostohistoriaan ja kiinnostuksen kohteisiin.

Analytiikka ja seuranta: Klaviyo tarjoaa kattavat analytiikkatyökalut, joiden avulla voi seurata kampanjoiden suorituskykyä, avausprosentteja, klikkausasteita ja konversioita. Tämä auttaa jatkuvassa optimoinnissa.

Automaatio: Sovellus tukee monenlaisia automaatioita, kuten tervetuloviestejä, hylättyjen ostoskorien palautuksia ja syntymäpäiväviestejä, mikä parantaa asiakassitoutumista ja -kokemusta.

Helppo sisällöntuotanto: Tämä palvelu sisältää runsaasti erilaisia vapaasti muokattavissa olevia malleja sähköpostien lähettämiseen; voit esimerkiksi luoda helposti uutiskirjeitä tai ilmoittautumislomakkeita yleisöllesi.

Suurimmat hyödyt

 • Parantaa asiakassitoutumista ja -kokemusta personoitujen viestien avulla.
 • Auttaa optimoimaan markkinointistrategioita reaaliaikaisten analytiikkatietojen perusteella.
 • Lisää konversioita ja myyntiä kohdennetun viestinnän avulla.
 • Säästää aikaa ja vaivaa automatisoitujen kampanjoiden avulla.

Hinnoittelu

Hinnoittelun suhteen Klaviyo tarjoaa hinnoittelumallin, missä tarjolla on kolme erilaista pakettia; maksuton Free-, Email- ja Email and SMS- versio. Jo ilmaiseen versioon sisältyy valtaosa Klaviyon sisältämistä ominaisuuksista. Maksullisten versioiden suurin etu  on mahdollisuus  lähettää enemmän sähköposteja ja tekstiviestejä asiakkaille.

Free. Ilmainen Free-versio on hyvä vaihtoehto aloittelevalle verkkokaupalle, jolloin sinulla vielä ei ole asiakaskontakteja runsaasti. Maksuton versio on mahdollista käyttää 250 kontaktiin asti. Jo tähän maksuttomaan pakettiin sisältyy kaikki oleelliset Klaviyon ominaisuudet laadukkaiden kohdennettujen viestien lähettämiseksi asiakkaillesi. Tämä malli mahdollistaa ainakin 500 kuukausittaisen sähköpostin lähetyksen asiakkaillesi ja 150 ilmaista tekstiviestin hyvitystä.

Email. Seuraava versio on Email-paketti, mikä kustantaa aloitustasollaan 251-500 kontaktin kohdalla alkaen $20 kuussa. Siihen hintaan sisältyy jo 5000 kuukausittaista sähköpostia ja toimiva tukipalvelu. Kontaktiesi määrän kasvaessa tämän paketin hinta nousee; esimerkiksi 10 000 kontaktilla Email-versio kustantaa vähintään $175 kuussa.

Email and SMS. Kallein versio voi olla sinulle hyödyllinen, jos sinulla on runsaasti asiakkaita Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa tai Australiassa. Se maksaa edullisimmillaan 251-500 kontaktilla $35 kuussa ja sillä saat Email-paketin ominaisuuksien lisäksi vielä 1250 kuukausittaista SMS/MMS hyvitystä viestien lähettämiseen. Tässäkin paketissa hinnat nousevat kontaktien määrän mukaisesti; esimerkiksi 10 000 kontaktilla hinta on $265 kuussa, jos valitset 10 000 kuukausittaista SMS/MMS hyvitystä.

Kiwi Sizing
Kiwi Sizing antaa mahdollisuuden vähentää palautuksia havainnollistavilla kokotaulukoilla (Kuva Kiwi Sizing)

Kiwi Sizing

Kiwi Sizing on erittäin käyttökelpoinen Shopify lisäosa, mikä tarjoaa ratkaisuja vaatteiden ja asusteiden kokotietojen hallintaan ja esittämiseen. Se on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden oikean koon valintaa verkkokaupoissa sekä tarjoamaan kauppiaille työkaluja tuotteidensa kokotietojen selkeään esittämiseen. Sovelluksen avulla verkkokauppiaat voivat vähentää palautuksia ja asiakaspalautteita väärän koon valinnasta johtuen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Kokosuositukset: Kiwi Sizing auttaa verkkokauppiasta tarjoamaan kokosuosituksia asiakkaille. Käyttäjille voidaan näyttää suositukset oikeasta koosta heidän antamiensa tietojen, kuten pituuden ja painon, perusteella.

Kokotaulukot: Sovellus mahdollistaa selkeiden kokotaulukoiden luomisen, jotka auttavat asiakkaita ymmärtämään, mikä koko vastaa heidän mittojaan eri tuotteissa.

Visuaaliset vertailut: Kiwi Sizing tarjoaa mahdollisuuden näyttää visuaalisia vertailuja eri kokojen välillä. Tämä auttaa asiakkaita hahmottamaan, kuinka eri koot eroavat toisistaan.

Mukautettavuus: Sovellus mahdollistaa kokotietojen räätälöinnin verkkokaupan tyyliin ja brändiin sopivaksi.

Tuotesivujen integrointi: Kiwi Sizing voidaan integroida suoraan verkkokaupan tuotesivuille, jolloin asiakkaat voivat helposti tarkistaa koko-ohjeet ja suositukset ennen ostoa.

Analytiikka: Sovellus tarjoaa analyyttisia työkaluja, joiden avulla kauppiaat voivat seurata koonvalintaan liittyviä trendejä ja käyttäytymistä.

Suurimmat hyödyt

 • Auttaa asiakkaita valitsemaan oikean koon, mikä vähentää palautuksia ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.
 • Tarjoaa selkeät ja visuaalisesti houkuttelevat kokotaulukot.
 • Parantaa verkkokaupan konversioita, kun asiakkaat tuntevat olonsa varmemmaksi kokotietojen suhteen.
 • Helpottaa verkkokauppiaiden työtä kokotietojen hallinnassa ja esittämisessä.

Hinnoittelu

Hinnoittelun suhteen Kiwi Sizing tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoista pakettia; Free-, Premium- ja Ultimate-vaihtoehdot. Näistä ilmainen versio on selkeästi niukin ominaisuuksiltaan, kun taas jo seuraava Premium-paketti sisältää oleellisimmat tarpeelliset asiat laadukkaaseen kokotietojen esittämiseen.

Free. Maksuton Free-paketti sisältää täydellisen tyylin kustomoitavuuden, automaattisen yksikönmuuntamisen, kehityneet tuotesovitusominaisuudet ja 2 julkistettavaa kokotaulukkoa. Käytännössä tämä versio voi sopia hyvin verkkokaupalle, jolla on tarvetta vain muutamalle erilaiselle kokotaulukolle.

Premium. Edullisempi maksullisista vaihtoehdoista maksaa vuosittain maksettuna $5.49 kuussa ja sillä saat mm. rajoituksettoman määrän kokotaulukkoja käyttöösi, edistyneen muotoilun, automaattisen yksikön tunnistuksen ostajan sijainnin mukaan ja vesileimattomuuden. Tämä versio on erittäin toimiva useimpien  visuaalisia kokotaulukkoja tarvitsevien verkkokauppojen kohdalla.

Ultimate. Hintavin versio on Ultimate, mikä kustantaa vuosimaksuna vähintään $9.99 kuussa. Lisäksi päälle tulee kuluja riippuen, miten paljon verkossa tehdään ostoja kuukausittain; esimerkiksi 500 – 2000 tilausta maksaa $18.00 perusmaksun lisäksi. Tässä versiossa saat Premium-paketin ominaisuuksien lisäksi hyödyllisen koon suosittelijan ja analytiikkatiedot käyttöösi.

Ota Shopify lisäosat haltuun videoltani!

Parhaat Shopify lisäosat yhteenvetona

Tässä olivat siis juuri tämän hetken parhaat Shopify lisäosat, joilla voit kuvata tuotteitasi visuaalisesti, lisätä luottamusta arvosteluilla, markkinoida tehokkaasti sähköposteilla ja vähentää palautuksia havainnollistavilla kokotaulukoilla. Positiivista on myös, että erityisesti verkkokaupan alkuvaiheessa näiden laadukkaiden sovellusten käyttö ei maksa hunajaa, vaan saat huomattavaa hyötyä jo pikkurahalla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top